Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Katujemy.eu Vanishツ

Data/Mapa:Mirage

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199090541780/

Serwer (mod): Mirage #2                      

Opis sytuacji: dostałem bana nie słusznie ponieważ byłem na shorcie a w tunelach był przeciwnik który zabił mojego teammate przeszedłem na mida obok boxow wcelowałem sie zabiłem i po 5sek ban za wh . Prosze o rozpatrzenie systuacji bo ban jest nie sluszny

• Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano (edytowane)

https://tv2.katujemy.eu/2/dema/auto-20240730-1418-de_mirage.dem.zip
Runda 4 - Całego mida sobie przebiega bez sprawdzania i na kosie. 
Runda 5 - Biegnie sobie spokojnie przez apsy i się niczym nie interesuje, co prawda słyszał na short gościa, jednak że 2 inne osoby w ct jeszcze istnieją, a on ich nie bierze nawet pod uwagę,

że mogą być na Site-B, w pewnym momencie nawet kose wyciąga.
Runda 6 - Po zabiciu na A gościa (imo normalnie), idzie do kuchni wcześniej biegnąc na kosie i nic nie sprawdzając, następnie powierzchownie w kuchni macha celownikiem i wychodzi przez okno nie sprawdzając znów nic, absolutnie nic i idzie do Bencha gdzie chłop schowany. Nie mógł mieć info żadnego wcześniej (chyba, że gość który zabił ostatniego ct, był  z nim na  dc i mu powiedział (miał wh ten gość)... ale to też jest karane permanetnym banem).
Runda 7 - Biegnie Apsy, sprawdza powierzchownie bo nikogo nie ma ofc, próbuje zaplantować (nie może bo blocked) następnie nagle zachciało mu się Exit sprawdzić... SPOILER: BYŁ TAM CT
podczas walki z reszta też dziwinie rusza celownikiem.
Runda 17 - Akcja z usp do rampy XD (jak typ odchodzi, to nagle przestaje mu sie chcieć scanowac btw)

Mam nadzieje, że więcej nie musze już nic dodawać. Pozdro z bonem.

Edytowane przez FoRinT
Lanek  

Decyzja dzisiaj.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Runda 4 - Wyjebka całkowita B+/-
Runda 5 - To samo co wyżej B+

Runda 6 - To nie było czyste zabójstwo, peeki na pixel tym scoutem no i leci dalej na pełnej B+
Runda 7 - Nie ma czego tu komentować xD B+

Tyle styknie. Ban zostaje. Dobra robota @  FoRinT

• Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.