Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:mirinskimarek
Nick admina banującego:babciahienia
Data/Mapa:28-07-2024 20:43:41
Steam ID:STEAM_0:0:875414861
Serwer (mod):  mirage #1     
Opis sytuacji: biegnę ze zespołem na b i widzie ze z b raszujom nas wiec postanowiłem sie wycofac na schody jak zeskoczyłem na schody to usłyszałem ze idzie pszecziwnik wiec kucnołem i jak on zeskoczyn na schody to m dałem głowe  z digla  ale ta głowa nie była za 1 i dostałem bana. jasne to nie była jedyna głowa którą dałem ale te wszystkie głowy były  w celowane wiec nie wiem dlaczego dostałem bana jak mi nawet celownik nie latał też miałem wiele nie udanych prób.

Opublikowano

Złamałeś regulamin zarówno serwera MIRAGE #1 jak i MIRAGE #2, a do tego potwierdzasz to złamaniem kolejnego regulamin - tym razem forum, zakładając więcej niż jedno konto.

MIRAGE #2 - 

• 1.9 Obowiązuje całkowity zakaz gry z aktywnym banem, również dotyczy to bana na innych serwerach z tej samej sieci. ( BAN PERMANENTNY )

MIRAGE #1 -

•  §2.28 Obowiązuje całkowity zakaz gry z aktywnym banem, również dotyczy to bana na innych serwerach z tej samej sieci. ( Ban Permanentny)

Nie zostaniesz odbanowany i nie możesz już grać na naszych serwerach + informacje o dodatkowym koncie na forum znajdziesz w ostrzeżeniu nadanym na Twoje konto.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Użytkownik jest zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.