Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam cheatow
https://steamcommunity.com/profiles/76561199746860507/   ( mam problem z id nie wiem dlaczego wiec wklejam link profilowy )
23.07.2024 . Godzina 14 
Ogolnie to cala mapa na poczatku wyzywanie jakeigos gracza bodjaze 2,3 runda +- , pozniej wyzywanie sie z innym graczem przeszkadzanie , trolowanie , wskakiwanie gdy kuca itp itd~~ .
Zobaczylem cale demko i rozumiem jakas nie zgody wymiane 3,4 ostrzejszych zdan nie jestesmy zupami pomidorowymi nie kazdy nas musi lubic. Rozumiem tez docinki dla smiechu do siebie gdy 2 strony 
sie z tego smieja i maly trash talk ale wszystko ma jakas granice. Kolega nie wiem poczul sie pewnie na serwerze albo jest synem wlasciciela juz nie wiem ale jak ma za duzo czasu na wakacjach

to niech idzie do pracy , basen albo na boisko i tam sie wykrzyczy a nie robi burdel na serwie. Moim zdaniem najlepiej jak by kolega odpoczol z 7 dni moze cos mu to da.

A tu link do demka : http://tv2.katujemy.eu/dema//auto-20240723-1401-de_dust2.dem.zip

Opublikowano

Gdzie jest wzór Panie Pawle?

Czemu Pan pisze skargę na serwerze, na którym jest Pan administratorem?

Czemu Pan nie mógł tego zgłosić do Opiekuna serwera? Na pewno w tej części by pomógł.

Czemu Pan tak chaotycznie pisze?

Wiele pytań, a brak odpowiedzi.

Proponuje na następny raz napisać do Opiekuna bo on może Panu pomóc w znalezieniu SID’a, poza tym na internecie pewnie krąży wiele instrukcji jak to zrobić ;) 

Mam nadzieję, że ktoś się połapie i rozpatrzy tę skargę. Trzymam kciuki! 

I prosze Panie Pawle nie odbierać tego jako atak - chce Panu w mniejszy lub większy sposób umilić życie i pokazać, że na następny raz nie musi Pan pisać skargi na gracza. Od tego ma Pan permisje aby egzekwować takie rzeczy i Opiekuna, który w tym wszystkim pomoże. Oczywiście o tyle ile zrozumiałem Pana wtedy nie było przy całej sprawie. Bardzo dobrze, że ma Pan dowody więc na pewno nie będzie problemu w ukaraniu gracza! 

Życzę miłego wieczoru, przesyłam gorące buziaki. :cathug2:

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Brak wzoru, jakieś teorie z tyłka.
Jesteś adminem, masz kontakt do opiekuna - możesz to tam załatwić.

Opublikowano

Temat został przeniesiony do kosza!

Twój temat nie spełnia zasad regulaminu forum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.