Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: Juzwu
Imię: Michał
Link do profilu Steam oraz SteamID:      https://steamcommunity.com/profiles/76561198449687949/    /    STEAM_0:1:244711110
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Wielokrotny admin, w 2019 właściciel aim/awp i zastępca opiekuna COD MOD, w 2022 opiekun deathruna
Staż na serwerze: Od 5 lipca rozegrane 24 godziny
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Ze względu na prace gram głównie w godzinach nocnych / wczesnoporannych kiedy mało który admin jest na serwerze. Mógłbym wtedy zaopiekować się serwerowym porządkiem.
Kontakt: Facebook, discord, steam
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 7/8
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): TAK

Edytowane przez Juzwu666
Opublikowano

Nie wiem, gdzie ty masz (w sensie na jakiej sieci) zastępców opiekunów, ale okej.

+/- staż na serwerze, nie jest zbyt przekonujący
- Powątpiewam w doświadczenie związane z byciem właścicielem serwerów, ponieważ ludzie nieprzychylnie zezwalają na serwery (przyjmowanie ich do swoich sieci) tak młodych osób

Powiem szczerze, przed moim urlopem Cię nigdy nie widziałem. W podaniu na moje bardziej farmazon, a niżeli prawda. Osobiście jestem na nie.

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Tak jak chłopaki wyżej, ja również jestem na nie,

- Ani razu nie słyszałem Cię na voice chacie, generalnie rzadko wchodzisz w interakcję z graczami na serwerze.

- Podanie trochę na odwal, nie przekonuje mnie do Ciebie.

+/- Staż, niby wg wymagań wystarczający, natomiast wydaje mi się, że ani ja ani reszta adminów nie zdążyła Cię poznać. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.