Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:JORDANlepszybyt

Data/Mapa:NUKE 19.07.2024

SteamID: [U:1:1783167190]

Serwer (mod):  losowe umiejentności                             

Opis sytuacji:dostałem bana za to ze mam suhawki bo chłop szed na nożu i go słyszalem odwrucilem sie i bana mam 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Witam nie sytylacja z nozem tylko cala mapa :) demko z tamtego dnia do sciagniecia :) auto-20240719-2241-de_nuke  a oto moje zarzuty :

https://tv2.katujemy.eu/4/dema//auto-20240719-2241-de_nuke.dem.zip

2:05 - Dziwna zmiana kursu w strone gdzie biegna TT
9:10 - Gosc w smoke za skrzynkami x2 ,a kolega idealnie w niego strzela tylko nie ptrafi go zabic :]
11:13 - Mozna slyszec ze ktos zmienia magazynek ale tak dokladnie i wcelowac sie w niego przez dach ?
12:10 - Wie gdzie jest gracz "Mikson" moze sie do tego odniesiesz ??*
13:30 - Skad wiedzial jak celowac w niewidke przez sciane az do kila
13:35 - Celowanie w Niko na heven
14:10 - Zabicie typa ze strony rampy idealnie widzial ze wyjdzie*
14:15 - Wcelowany w Niko jak idzie a jak kuca celownik nagle zchodzi na dol tak jak gracz (Niko ma chyba ortalionowy dres ze to słyszales)
14:35 - był skok slyszalny ale nasz kolega od butow idealnie co do cm. wiedzial jak idzie
14:50 - szuka kladac pake gdzie jest przeciwnik
16:20 - moze byc w wecie , schodach on celuje w sciany. 0 wcelowania w potencjalne miejsce graczy wchodzi w pokoj z oknami i celuje po suficie?
               ( Ogolnie gdzies od 16 min. jak ktos mu zwracal uwage ze oszukuje totalna zmiana gry chodzenie bez celu jakeigos po mapie wchodzenie pod ogien przeciwnika
                tu kogos zabije ale tam mnie ktos zabil takie moim zdaniem wybielanie sie w statach )
21:00 - Kolega ma sokole oko i widzi co do milimetra ? 
23:45 - Idealnie wcelowany w golwe niewidki.
25:05 - Strzela sie z typem z przybudowki zmienia pozycje dopiero jak widzi ze chlop wychodzi ale wraca sie wcelowac jak wraca przeciwnik, potem bezmyslnie 
                 wchodzi pod celownik przeciwnika moim zdaniem tak no ze on tez ginie. ( 25:30 - tez slucha czy patrzy gdzie przeciwnicy sa )
26:45 - dlugie rozkminy jak zagramy ta runde ? ogolnie cala runda jest dziwna patrzac przez sciany na daleko gdzie kto sie porusza 
                 ( Do tej rundy nawet  Cotara sie zaczol zastanawiac )

Lanek  

Decyzja 48h

• Lubię to! 2
  • Junior Admin
Opublikowano

2:05 - Rampa była już zajęta, na a też gracze już pushowali więc to bym odpuścił B-
9:10 - xD B+
11:13 - B+
12:10 - B+/-
13:30 - B+
13:35 - B+
14:10 - B+
14:15 - B+

Szkoda czasu oglądać dalej. Obvious WH, masz tupet żeby się odwoływać @ chleb_123456789 .

Dobra robota @  Gwiazdy

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Użytkownik został zablokowany!

Na podstawie zebranych dowodów stwierdzono łamanie regulaminu.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.