Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dnia 09.07 grając ze znajomym MMA dostałem community bana od Steama.(załącznik).

Próbowałem czegoś się dowiedzieć na supporcie i odwołać, ale bezskutecznie, dostawałem kopiuj, wklej formułkę, jaką dostaje większość osób(załącznik2).

Przeryłem cały TOS i dosłownie jedynie do czego się można przyczepić, to do używania VPN'a, bo klienta miałem w tle włączonego jak odpalałem VPN'a i w logach jest jak się zmieniało IP.

W grę wchodzi nie mała kwota, zdjęcie dla uwagi, gdzie też nie ma jeszcze wszystkiego( załącznik3), także jak ktoś ma jakiś pomysł co by z tym fantem zrobić, to jak się uda odbanować, to oferuję nie małą sumę w skinach/blik/meet do 200km, co tam kto chce.

20240709_021430.png

odpaaa.png

52e25ffafcccfadf9e192c47f448f402.jpg

Opublikowano

Napisz po prostu do steam odwołanie, ziomek tak miał, napisał i mu cofnęli.

• Moderator
Opublikowano

"You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, Valve may terminate your access to your Account."

Możesz co jedynie napisać do supportu że klient nie był używany do zakupu skinów/gier i niech sprawdzą po logach, ale jak będziesz im spamował to na support też Ci dadzą bana xD

Tok się kończy łamanie regulaminu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.