Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość PPFAR

Pewna niewiedza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda w oczy kole.

Też z siebie teraz zrobiłeś dzieciaka, ktoś poprawnie zargumentował to, że nie powinieneś objąć stanowiska moderatora to zrobiłeś żałosną kontrę z argumentami, przepraszam za wyrażenie, z dupy wyjętymi.

Ty jesteś od 12 lutego, gtx od 24 lutego, szczególnie, że dwa tygodnie czasu u Ciebie to był moment gdzie byłeś zbanowany/nikt za Tobą szczególnie nie przepadał. No ale dam mu, że jest za krótko :D Twój kochaś Little był na forum miesiąc gdy dostał moderatora, nie miałeś wtedy żadnych pretensji.

Ile rang ma? Dwie? Właściciel serwera i UBT to dużo? Błagam Cię :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

wszystko rozumiem, ale czy twoje zachowanie i bezsensowne pisanie postów było też przez playa ? wiem że tu chodzi o rekrutację ale każda opinie trzeba przyjmować na klate, a masz predyspozycje do moderatora i na pewno przyjdzie na to czas.

Opublikowano

Weź na klate to co napisaliśmy i tyle. Masz jaja czy jajniki kolego ? Za błędy się płaci, jakbyś cyrku  nie odwalił miałbyś modka dalej. Życie nigdy nie jest kolorowe i każdą opinie musisz przyjąć i się z nią zmierzyć.

Opublikowano

No to jeżeli tak było to OK, ale co moja  wiedza wydarzenia, które było 1mies temu do podania o moderatora?  Nie widzę związku. Napisałem, jak w temacie chcę spróbować, to czy mnie przyjmą czy nie, to już nie ode mnie zależy. Ciekawy jestem, czy ty wiesz wszystko o tym co się wydarzyło od twojej rejestracji !? Jeżeli boisz się, że przyjmą mnie a nie Ciebie to napisz to po polsku, a nie owijasz w bawełne.  Nie za bardzo Cię lubie, ale przynajmniej możesz być szczery i bezpośredni. Bajerujesz i mącisz, zrozum, że nie wszyscy mają do Ciebie zaufanie. Tak jak pisałem twoja atywność zwiększyła się 1tyg przez napisaniem podania o Opiekuna, bo szedłem zakład o 10zł i pamiętam to dobrze.

Opublikowano

Teraz widać twoje zachowanie pod wpływem zdenerwowania. Jak dla mnie nie zasługujesz na Moda, po prostu nie widzę cię w tej roli z takim zachowaniem. Rozumiem, że ktoś może coś źle napisać. Ale żeby pisać temat i prosto z mostu walić co sądzisz o opiniach ?? Jak dla mnie troszkę za bardzo dajesz ujście emocją.

Opublikowano

Teraz widać twoje zachowanie pod wpływem zdenerwowania. Jak dla mnie nie zasługujesz na Moda, po prostu nie widzę cię w tej roli z takim zachowaniem. Rozumiem, że ktoś może coś źle napisać. Ale żeby pisać temat i prosto z mostu walić co sądzisz o opiniach ?? Jak dla mnie troszkę za bardzo dajesz ujście emocją.

Tomeczku ja nie jestem zdenerwowany :) Nie rozumiem gdzie widzisz zdenerwowanie w mojej wypowiedzi ? Po prostu używam mocnych słów, to chyba tyle (nawet nie wiem czy takie tam są xD) A jeżeli o tym mowa, co do  aktywności od paru dni mam większą na forum ;) A jeżeli chodzi o serwer od rangi admina przegrałem 63h co daje średnią prawie  9h na dzień :)  Także o aktywności to mi tutaj nie gadaj.

Zgadzam się dalsza rozmowa nie ma sensu. Chyba wszystko wyjaśnione. Zamek proszę !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.