Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: drmz

Nick oskarżonego: eXk l D3ST

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:0:22727634

Przebieg sytuacji: Gracz o nicku eXk l D3ST Łamie wszystkie podstawowe zasady ct, nie obchodzą go inni gracze. Wymyśla własne zasady, zabija na normalny bezruchu - ja skacze - po prostu dziecko. 

Dowody: http://www43.zippyshare.com/v/N1hCU6ul/file.html

Proszę o zbanowanie tego gracza z ct na czas uznany przez administrację za odpowiedni, oraz ukaranie go banem na serwerze o długości jednego tygodnia.

Opublikowano

SS ze steam to ss'y ze steam.. Obrażałeś mnie jak wyszedłem z serwera z CT..

Nawet w nazwie demka mnie obrażasz.. Na ss też mnie obrażasz wiec wkoncu sie wkurzyłem i Ci odpisałem tak jak widać..

Na demku nic nie słychać, a zabiłem Cie słusznie.. Potem koleś dał Ci FD pomimo, że ja byłem prowadzącym i nie zgadzałem sie na to w ogóle.. Wiec Ci go zabrałem i zabiłem koniec kropka.. Teraz to ja prosze bana dla Ciebie za obraze ;p

P.S Ja bym nawet nie dał bana na 30 minut za to bo nie ma za co :) A Ty jakiś tydzień wymyślasz ;p

Opublikowano

SS'y ze steam są po to by pokazać z jaką pogardątraktujesz graczy, na serwerze był drugi ct, który chciał mi dać freedaya ponieważ mnie freekillowales. nawet bez sluchania mozna zobaczyc ze sa tam fk ;)

Opublikowano

Ja go na serwie nie obrażałem. Na Steam też on zaczał sami widzicie na ss'ach ja sie wkońcu zdenerwowałem i mu odpowiedziałem i tyle.

Opublikowano

eXk l D3ST wgl nie ogarnial ct, to ja bylem drugim ct mowilem mu ze otwarl cle wiec jest fd a on dalej kontynuowal prowadzenie. przychylam sie aby zbanowac mu ct.

Opublikowano

Gracz to nie dowód, skarga bez jakichkolwiek dowodów :_) = Zamek, dowody ze steam to nie było wgrze, a Ty mnie tam obrazałes.

Zamek powinien byc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.