Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Dudnes, Przejdź do rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis Twojej uwagi: Klasa rambo. 

1. Problem- wczoraj (15.07) zwróciłem uwagę do Pandy że owa klasa ma jakieś lewe 1/3 z nade, skąd to się wzięło? Ja grający 3 mapy pod rząd, zadający dmg praktycznie w każdej rundzie z nade (max 5 rund w których nie zadałem dmg z nade) ani raz nie zabija z tego nade, a chłop gra Aimerem który ma podobno 1/5 i zabija mnie 2 razy nim w ciągu +/- 7 rund? Wracając, tak jak mówiłem, Panda został poinformowany że jest coś nie tak z tą klasą, nie wiem czy widział wiadomość czy nie chciał jej widzieć, bo nie dostałem wiadomości zwrotnej.

2. Problem- (16.07) Gram mapę cs_max jakieś 10 min temu, odkąd zacząłem tworzyć post. Chłop gra myśliwym, trzymał scouta i go nie widziałem, rozumiem taka klasa, opis się zgadza, mniejsza widoczność rozumiem, to dlaczego w mojej klasie jest opisane 'widzi niewidzialnych'? :) Oczywiście kompletnie nie był widoczny =D

Pozdrawiam czekam na odpowiedź i naprawę klasy, jeśli uznacie że działa prawidłowo to proszę o zwrot pieniędzy.

Dodatkowe informacje / ssy: Brak, musicie sami tym pograć :), nie zamierzam grać klasą która ma wbudowane trzy perki a działa tylko bezlik.

• Bywalec
Opublikowano

Istnieje bardzo duża szansa, że szybciej wygrasz w lotto niż zabijesz z HE na tym serwerze. A poważniej, z klasą jest jak najbardziej wszystko ok.

Spoiler

WuquH0G.png

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS 1.6
Opublikowano

Jak to ma działać skoro po wyrzuceniu HE nie trzymasz go w ręku?

Spoiler
public cod_class_damage_attacker(attacker, victim, weapon, &Float:damage, damageBits, hitPlace)
{
	if (damageBits & DMG_BULLET && hitPlace == HIT_HEAD && cod_percent_chance(33)) {
        damage = cod_kill_player(attacker, victim, damageBits);
    }
}

• Haha 2
  • Właściciel
  • Rozwiązanie
Opublikowano

Sprawdziłem przed chwilą dla pewności bo zdziwiło mnie to, że jednak część osób gra rambo a jednak nikt nie zgłosił tego błędu.

Tutaj grałem na rambo, widać model normalnie

Tutaj grałem na mnichu, mniejsza widoczność

Jeżeli chodzi o granaty, wartość jest prawidłowo dodana. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.