Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość PPFAR

Orlando

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero co wróciłeś, dopiero co dostałeś opiekuna serwera, dopiero co odbudowujesz nasze zaufanie, ale pewnie Little ci da rangę "bo ci ufa", więc swojego zdania nie wyrażam, bo i tak nie ma takiej potrzeby, czekam na werdykt super VA :)

Opublikowano

Jestem na NIE. Dopiero co wróciłeś do nas i jako nasze zaufanie do Ciebie dostałeś opiekuna. Masz go nwm max 3 dni i od razu moderator? O nie nie nie kolego. Nie tak szybko nie tędy droga. Musisz dać NAM czas, abyśmy mogli Ci przynajmniej w 80% zaufać.  Śledziłem trochę twoje wpisy, wcześniej byłeś zdecydowanie mniej aktywny, wypowiadałeś się w podaniach, ale sporadycznie. Twoja aktywność znacznie zwiększyła się znacznie 1tyg przed napisaniem podania o Opiekuna. Na NIE

Opublikowano

jestem neutralny

+ wiek

+ ogarnia

+ wiem że się zmieniłeś

- dopiero wróciłeś

- wcześniejsze zachowanie za które miałeś bana

- za dużo na raz

Opublikowano

Haha.. Nie.

- Jak dla mnie nie próbujesz nic odbudować

-Kolorek się znudził?

- Zbyt wysoka ranga jak na ciebie

Opublikowano

Na Nie

Tak jak mówią koledzy wyżej, dopiero wróciłeś, dostałeś Opiekuna, teraz moderator. Widać lecisz chyba na rangi.

Dziwny jest ten SS co kolega na górze podał... Macie te samo ip, przypadek ? Nie sądze.

Opublikowano

Na Nie. 

- Arogancki 

- Brak zaufania 

- Brak zdrowego rozsądku 

- Impulsywność 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.