Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: skibidi lezy

Data/Mapa:21:56 / 10-07-24

SteamID:STEAM_0:0:220993442

Serwer (mod): OM1                 

Opis sytuacji: Ban polecial za granie na multikoncie xd? Ban nie ma kompletnie sensu. Gram na katujemy tylko na 1 koncie, a ze mam inne konto na, ktorym gram w inne gierki to nie powinno nikogo obchodzic. Ban bylby adekwatny jesli gralbym na kilku kontach na serwerze, ALE TAK NIE JEST.  Jest rowniez w regulaminie podpunkt o tym, ze nie mozna grac jesli sie dostalo VACA i nie minelo 60 dni. Vaca na zadnym z tych kont nie mam, a na tamtym nie wchodzilem na wasz serwer. Dlatego tez ten ban za multikonto jest z p*zdy. Administracja nie jest w stanie udowodnic wspomagaczy i probuje sie pozbyc w najgorszy mozliwy sposob.

Pozdrawiam

A mozesz pokazac @  S0u ile czasu gralem na tamtym koncie? Prosze mnie nie rozsmieszac

Edytowane przez SADZIK
  • Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Przykro mi 2
Opublikowano

@  S0u  czekamy na jakiekolwiek przedstawienie dowodów. 24 godziny - czas start.

• Lubię to! 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano

Nie będe się za bardzo rozpisywał zostawiam tylko punkt z regulaminu oraz screena z discorda na którym widać, że wchodził na serwer na swoim main koncie.

§2.25 Zakaz grania na multikoncie (Permanentnie, *chyba, że za zgodą opiekuna/właściciela).

MLK.  

Screen z adresami IP usunięty ze względu na łamanie zasad RODO.

• Haha 7
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Chyba sobie żartujecie, że 21 minut temu został edytowany podpunkt w regulaminie i nikt tego nie zobaczy. 

Spoiler

image.png

Prawo nigdy nie będzie działać wstecz. Chcecie uwalać graczy, róbcie to według panujących zasad - tym bardziej, że znajdujecie się na sieci.

• Lubię to! 5
  • KAT 1
  • Haha 1
Opublikowano

Twoje odwołanie zostało przyjęte!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.