Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Leklek Katujemy.eu

Data/Mapa:10 lipca 2024 mirage #4

SteamID:76561199549953787

Serwer (mod):                               CounnteR

Opis sytuacji:gralem sobie od okolo 5 dni i nie cheatowalem wiekszosc razy nawet dobrze nie gralem i mialem slabe K/D i nagle dostaje bana

Edytowane przez leklek
Adik  

Nie piszemy odwołań za kogoś. Odwołanie może dotyczyć tylko ciebie

• Haha 1
Opublikowano

Witam, 

Więc tak, przyznaje się do popełnienia błędu i niestety klipy, które zbierałem na was od paru dni, okazało się, że się nie zapisały. Moja aplikacja do klipowania ma przydzielone miejsce na dysku do klipów, aby nie zawalić całego dysku, ponieważ jestem osobą, która nie usuwa klipów od razu po wykorzystaniu ich w odwołaniu. I wyszła taka sytuacja, że jedyne klipy jakie posiadam to te, sprzed 4 dni, które po przeanalizowaniu ich przeze mnie - nie nadają się na materiał do odwołania, ponieważ jest ich mała liczba i mało wskazują. 

Chciałbym serdecznie przeprosić gracza zbanowanego, UBT oraz Administracje za niekompetencje z mojej strony i obiecuję poprawę.

Na pewno nie pozostawię waszej sprawy tak po prostu, bo teraz dostaliście UB. Następnym razem dopilnuje każdego szczegółu.

Proszę o UB dla gracza

Pozdrawiam i życzę Miłego wieczoru

CounnteR

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje odwołanie zostało przyjęte!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.