Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Nick oskarżonego: .:Tomek:.
Opis sytuacji: A więc martini pamiętam jak złożył skargę na pewną sieć o nazwie katown**.eu i wbiłem sobie dziś tak o i zobaczyłem podanie , kogo podanie ? tomka podanie wszystko się zgadza imię Tomasz 14 lat i dla mnie jest to on jakby mu się udało, to on by nam nic nie powiedział poszedł tam i złożył rezygnacje tu lecz mu się nie powiodło i został tu bo odrzucili podanie na moderatora
Powód: Podanie na innej sieci na wyższą range
Dowody: http://katownia.eu/viewtopic.php?t=310

Martini napisał 19kwietnia temat a 20kwietnia Tomasz się tam znalazł, jak czytałem jego post kiedyś o painie chyba co na csgramy złożył podanie i go odrzucili to tomek się ośmieszył pisząc że to nic złego ze chciał spróbować u nich sił jako moderator i chyba on też chciał lecz mu się nie powiodło.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jak dla mnie powinny zostac wyciągnięte konsekwencje, czekam także na wypowiedź samego oskarżonego oraz na decyzję Dudnesa. Bo to już się robi śmieszne może ja też jutro zloże podanie na moda na jakiejś sieci i jak mi się nie uda wrócę tu ?

• Lubię to! 2
Opublikowano

Nie dajecie mu żadnych konsekwencji chociaż, że było już X skarg na niego. Odebrano mu opiekuna po czym zaraz zwrócono. Złożył podanie na innej sieci nie wyszło mu, więc wrócił z powrotem, a zapewne jakby dostał modka zostałby tam, bo nie wierze, że nie :) WYŻSZE RANGI - ZAJMIJCIE SIĘ TYM.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Zostawcie go młody jest i ma pstro w głowie, aczkolwiek niech się zastanowi gdzie chce być.

Ja to osoba jestem która uważa, że każdy ma prawo na drugą szansę, jeżeli tą zepsuje pożegna się ze serwerownia katujemy.eu, i wyleci i będzie widniał jako zbanowany. Wiem że tutaj moje zdanie się nie liczy, ale bądźcie rozsądni chodź zrobicie co uważacie za słuszne.

Pamiętajcie do trzech razy sztuka. :)

albo po prostu niech będzie zwykłym userem, czyli użytkownikiem bez wyższych rang.

EDIT: przeważnie osoby w wieku 14lat, mają w głowie pstro, lecz są wyjątki nie wiem jaką osobą jest Tomek także nie oceniam. Aczkolwiek zawsze można się wywyższać by mieć rangę, a później wychodzi co wychodzi. :)

Opublikowano

Kaśka ( dziś, 22:37):
"Zostawcie go młody jest i ma pstro w głowie" i taka osoba powinna mieć taką range :) ?

Myślę o tym samym, gdy patrzę na Twój nick tak szczerze mówiąc.

Co do Tomka, zmieńcie sobie obiekt do czepiania się, bo i tak każdy dobrze wie, że nie dostanie żadnej wyższej rangi, a i jako opiekun serwera nie robi żadnych szkód, niech cieszy się z tym co ma.

@edit: Chodziło mi o to, że ludzie są tak zawili, że nawet jakby się zmienił o 360 stopni to ludzie i tak nie dadzą mu szansy.

Opublikowano

Ja szczerze to mu się nie dziwie. Co chwila gdy składa podanie, no 3/4 jest odrzucane. Nie dajecie się chłopakowi rozwijać. Każdy powinien mieć szanse.  Gdy składał podanie na Modka były argumenty o dużą ilość skarg. Skarg nie było ze 2tyg, ponieważ Ci gracze zostali zbanowani na serwerze, nie mówie, że przez Tomka, ale należało im się. Po ich odejściu była cisza i nikt tego nie docenił, nie zauważył. Była grupka osób, której zależało, aby Tomek stracił swoje uprawnienia. Ja go broniłem bo grałem wtedy na JB, wręcz maniaczyłem i byłem obecny przy każdej sytuacji. Był niewinny, ale wy mieliście wonty. Tomek chciał spróbować gdzie indziej bo tutaj nie dajecie mu możliwości rozwoju. Jest bardzo ambitny i ma mega pomysłów w głowie. Nie każde są "normalne" :D, ale stara się. To, że ma 14 lat nie mus decydować o niczym. Jeżeli się zna i ogarnia to czemu nie? Na V@ i UB TM nie zasługuje, bo jest niepewny :) Ale modek? Dajcie mu się spełnić.  Za bardzo na niego najeżdżacie, takie jest moje zdanie. Nie mówie, że musi mieć też wszystkie rangi na forum bo to też jest przesada, ale szanse powinien mieć każdy. Nawet ten  3dniowy okres próbny.

@Edit: Napisałem, że nie dziwię mu się. Ale co do konsekwencji, można wiadro zimniej wody na niego wylać niech się chłopak otrząśnie :D Nwm ile jest max ostrzeżeń :D jeżeli 3 to dać mu 2 i niech się pilnuje :) A WY nie negujcie wszystkiego co od Tomka pochodzi. Tyle w temacie :D

@Edit2: No to piszę, że konsekwencję muszą być. Dać mu 2/3 ostrzeżenia i ma się określić czy zostaje z nami czy nie. Jeżeli chodzi o zabranie rang to jestem na NIE. Opiekun JB to jego miejsce. Ale czekamy na czerwonych. Duduś luknij, że no tutaj :)

Opublikowano

On nic nie pojmuje, to jeden z tych ludzi, dla kogo kolorek to podstawa...Jakby mu ktoś obiecał moda na innej sieci, to odchodzi od razu...Dla mnie ten człowiek jest przegrany, było już mnóstwo skarg na niego, ale on się nie zmienia

• Lubię to! 1
Opublikowano

On nic nie pojmuje, to jeden z tych ludzi, dla kogo kolorek to podstawa...Jakby mu ktoś obiecał moda na innej sieci, to odchodzi od razu...Dla mnie ten człowiek jest przegrany, było już mnóstwo skarg na niego, ale on się nie zmienia

Hmmm. Przyznaję, że wyszła z tego bardzo ale to bardzo głupia sytuacja. Co do wypowiedzi cLiNiC'a z tej sieci nie mam zamiaru odchodzić. A teraz co do skargi. Jak widać napisałem sobie podanie na innej sieci aby zobaczyć jak to jest być modkiem i jak bym sobie wszystko obczaił starałbym się o moda tutaj.

Powtórzę jeszcze raz. NIE mam zamiaru opuszczać tej sieci. Tam napisałem sobie podanie o Moderatora też tak dla jaj i jak bym się dostał to bym sobie posprawdzał wszystkie możliwości jakie ma Moderator. Skarga jak skarga ale to z mojej strony co zrobiłem nie tyczy się, że mam zamiar odejść z sieci. Jak jeszcze Little miał V@ zobaczył to też i mu napisałem, że to napisałem sobie dla "Jaj". 

Opublikowano

Dobra robimy tak. Tomek jesteś świetnym opiekunem i wiem ze zależy ci na sieci. Dostajesz ostatnią szansę jeszcze jeden jaki kolwiek najmniejszy wybryk i pożegnasz się z siecią rozumiemy się?

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.