Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Adik

"Co sądzisz o..?" Pytanie na dziś 09/07/2024

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p4.png

Co sądzisz o wędkarstwie? Miałeś/łaś kiedyś okazję spróbować? 

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 7
Opublikowano (edytowane)

karasie jedzą gó**o

(cele humorystyczne dont be mad)

Edytowane przez FiFi0753
  • Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Mam ponad 200h w fishing planet, jestem bardzo doświadczonym wędkarzem

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

raz się łowiło za dzieciaka i kuzyn do jeziora wpadł nie polecam

• Lubię to! 3
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

Spoko. Za dzieciaka tata mnie zabierał na ryby i miałam okazję nawet łowić taką wedką (nie znam się) bez kołowortka miała 5-7 m jak dobrze pamiętam. Ogółem spoko, fajnie było spróbować ale patrząc na mój temperament nie miałabym cierpliwości siedzieć w ciszy i czekać kiedy złapie. 

Adik  

Wędka bez kołowrotka to tak zwany bat, a jeżeli nie mówisz przez megafon albo się nie drzesz, to możesz normalnie gadać. Całe życie w błędzie:leonardo:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Za młodu jeździłem z rodzicami na ryby ale z czasem przestałem jakoś nigdy mnie nie kręciło rzucanie spławika :ouwa:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano (edytowane)

Zdarzyło się za małolata połowić ryby wraz z braćmi przy browarku :)))

Edytowane przez Kacpperek
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Już gdzieś o tym pisałem ,ale zawsze chciałem spróbować może jeszcze w tym sezonie mi się uda 😃👋🏻

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

Jest, bo jest, mi to do życia niepotrzebne. No, a ryby to na pewno kiedyś próbowałem :tf:

Edytowane przez Broke
  • Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, futuba. napisał(a):

bylem raz, okazalo sie ze zamiast ryb, łowiliśmy piwa

i tak własnie wyglada wędkowanie, idziesz tam żeby posiedzieć w spokoju albo z koleżką sie piwka spokojnie napić przy czym zarzucasz wędke a wrócisz najebany XD 

Edytowane przez Wheelie chef
  • Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Kiedyś sporo się jeździło, teraz po prostu brak czasu na tego typu rozrywkę. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 2
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Rodzina wędkarzy, to i ja musiałam próbować :dogeKEK: 

Bardzo fajna forma odpoczynku, wyciszenia i totalna chillerka. Pierwsze podrygi oczywiście na własnej, zrobionej wędce z patyka (ale wciąż ze spławikiem, haczykiem itd.), nieco później z braciakami czy wujkiem na prawdziwej wędce. U braci ta zajawka została do dziś i potrafią codziennie po robocie iść i kilka godzin łowić rybcie. 

• Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Miałem okazje spróbować wędkarstwa kilka razy i było fajnie.

• Uwielbiam 3
Opublikowano

Uwielbiam łowić rybki i staram się raz w tygodniu na nockę pojechać, jak oczywiście czas mi na to pozwala. 

Każdemu polecam spróbować.

• Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Ryby to moje hobby, uwielbiam jeździć nad wodę żeby odpocząć od codzienności, wychillować, wyczekać branie i cyk, hol ryby, coś pięknego.

Jeszcze trafiło się tak, że żona też lubi wędkować i razem z dzieciakami jeździmy. 

Jeżeli ktoś nie próbował, polecam jechać z kimś, kto się zna. To tak jak nauka jazdy na rowerze, potrzeba drugiej osoby która Cię tego nauczy.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Powiem tak próbowałem kiedyś i pierwszy raz jak poszedłem z tatą nad wode to mój haczyk wylądował na drzewie:KEKW: , potem jeździłem z dziadkiem i lepiej to wychodziło. Sądzę, że jest to fajna aktywność np. na weekend, można fajnie spędzić czas ze znajomymi na świeżym powietrzu, jeśli ktoś nie próbował to zachęcam bo jest to ciekawe napewno. :pepelove:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Chodzenie na ryby to jest jednak coś. Zawsze się brało wszystko co potrzebne wędka i krata piwa. Przychodziło się trzeźwym wracało pijanym. Jak to się mówi rybka lubi pływać. Ale w innej postaci. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.