Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Proponował bym pod koniec mapy vota do wyboru następnej mapy.

Wyobraźmy sobie sytuacje gramy w nocy, jest 4 osoby na serverze i tu nagle szok bo trafia nam sie przykładowo mapa de_cbble i nie ma możliwości zmiany mapy. Dobrym wyjściem z tej sytuacji jest wpisanie np. "mala mapa" po czym pojawia nam sie vote wyboru małych map np. de_dust2_long itp. - bardzo przydatnu plugin :)

Odnośnie adminów troche szkoda ze mają zablokowaną możliwość robienia votów oraz zmiany mapy. Dziś np. 25 osob na serverze zmiana mapy na awp_india zamieszanie nikt nie wie co sie dzieje. W tedy admin powinien zrobić vota zmiana? i ewentualnie zmienić mape :)

Myśle ze poprzecie moje zdanie :)

Opublikowano

podoba mi się pomysł, aczkolwiek również mi nie odpowiada że jest gra na rundy a nie na czas min 30min, ale to nie o tym dyskusja, ja popieram to jak najbardziej Twój pomysł, amxmodmenu nie ma możliwości zmiany mapy co dla mnie było szokiem jak to zobaczyłam ale cóż.. "_" ogólnie mapcykl by się przydał i napisać, które mapy wyrzucić a które dodać itd.

Opublikowano

Jestem za tym aby zmienić mapki na ESL. 

Oraz wprowadzeniem opcji z małą mapką i vote, bo jeśli nie ma admina to naprawdę jest wtedy problem.

Tylko czy na to się zgodzi H@ bo widzę że to wszystko od niego zależy.

Nawet jeśli jest admin nie da się nic zrobić bo ja jako admin nie mogę ani robic vote ani zmieniać mapki ;/

Opublikowano

Mapcycl Dzienny :

awp_india
de_nuke
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_mirage
de_westwood
de_dust2
de_aztec
de_train
de_dust

Mapcycle Nocny :

de_nuke
de_dust2
de_cbble
de_inferno
de_mirage
awp_india
de_westwood

z dziennego już wywalilem awp_indie.
Opublikowano

ale i tak jestem zdania żeby adminom pozwolić robić vote oraz zmieniać mapy jeśli zajdzie taka potrzeba :)
no ale jak uważasz :)

Opublikowano

Tak, nawet wytłumacze ci dlaczego, Gdy admin robi vote, bądz zmieni mape to poprostu zapsuje sie mapcycle, i beda lecialy ciągle te same mapy, np zmieni na DD2, to nextmap znowu bedzie dd2 i tak w kółko :)

Opublikowano

CiociaSamoZlo Szukamy adminow! Jestes zainteresowany? Pisz na GG: 3034042. - siedząc na innym nicku takie coś pisze komunikat i inni mają nie myśleć, że dajesz im admina poprzez gg? A co do map, mógłbyś zrobić mapcykl lepszy, i te rundy.. na czas lepiej by było min. 30min i np votemap i wybrać mapę, którą się chce dać. :)

Opublikowano

Jestem za tym aby nie robić żadnych zmian, teraz jest dobrze i nic innego nie potrzeba :P Mozna jedynie dodać parę nowych map

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.