Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
xKrzychubaza

Odwołanie od bana - ✪ 𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:✪ 𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲

Data/Mapa: 04.07.24r.

SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199129957883

Serwer (mod): Mirage #1 ?                              

Opis sytuacji: Grałem wczoraj w nocy z ziomkiem i miałem rundę ,w której byłem sam na 3 i dałem dwa heady przez smoka, gdy później poszedłem na site A ,sprawdziłem jungle obok filara i okazało się ze był tam typ. Więc go zabiłem ,Po chwili wyrzuciło mnie i ban . Pozdrawiam (ps: dostałem za wh)

Opublikowano
15 minut temu, xKrzychubaza napisał(a):

W twoim przypadku rozpiska nie jest potrzebna bo sprawdzając sourcebansa widzimy, że wbiłeś na aktywnym banie po czym to poznać? a po tym, że jest praktycznie ten sam nick oraz awatar na dodatek sprawdzając logi na discordzie z wejścia obydwóch kont na serwer ip jest identyczne. Podsumowując wszedłeś na serwer pomimo aktywnego bana i dopiero jak dostałeś 2 bana to postanowiłeś się odwołać

image.thumb.png.04885d49dae63d43e98a5e2d12edc54d.png

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Tak. ponieważ chciałbym to wyjaśnić na koncie brata. Mojego Konta nie musicie odbanować,z powodu że nie musze u was gra. Prosiłbym aby odbanować , Bo inaczej będę musiał zapłacic bratu

• Haha 8
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.