Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: pUFF THE MAGIC DRAGON
Nick admina banującego: [DD2] Katujemy.eu
Data/Mapa: DUST
Steam ID: STEAM_1:0:394308957
Serwer (mod):  Clasic                  

Opis sytuacji: W jednej chwili zielony  ekran i doslownie ścieło mi całą gre. Wchodze jeszcze raz do gry i ban. w plikach kilkadziesiąt screenow takich samych zrobionych w jednej sekundzie.  Każdy screen waży ponad 5 mb wiec daje link do screena https://files.fm/u/bww3hju4we#/view/nvgz8tey9n

SCREEN.PNG

Lanek   (edytowane)

Wrzuć demo z folderu cstrike pod nazwą dem-dd2_classic_katy.dem

Edytowane przez Lanek
Opublikowano
Lanek   (edytowane)

Dałeś link do HLTV, a ja chcę twojego POV'a. Wyżej masz napisane gdzie go znajdziesz.

§2.3 Każdy gracz  non-steam ma obowiązek odpalić nagrywanie swojego POV'a w momencie, gdy demko nie będzie się automatycznie nagrywało za pomocą tego polecenia w konsoli: record dem-dd2_classic_katy.dem

Edytowane przez Lanek
Opublikowano

Przykro mi nie mam w folderach takiego demka. Na to wychodzi ze nie nagrywało sie automatycznie, czyli wina jest po waszej stronie i trzeba to naprawic jak najszybciej bo nikt normalny nie bedzie sam kilkanascie razy dziennie wpierw patrzyl czy demo sie nagrywa automatycznie czy nie i potem sam siebie nagrywał i zapychal sobie foldery demkami z czego no moze kiedys bedzie ban i to bedzie nieskazitelny dowod na niewinnosc.  Ja opisalem sytuacje, dalem screeny. przez 15 lat w cs1.6 nie mialem tak chorego bana co mi zawiesil gre jak u was.

• Haha 3
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje odwołanie zostało odrzucone!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.