Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: Poatan

Data/Mapa: 02.07.2024

SteamID: 76561198340182704

Serwer (mod):          Mirage #1                    

Opis sytuacji: Napisałem kilka niecenzuralnych słów cytuje " kamper je___y" po czym dostałem mute na godzine i ok, nastepnie jak nasz płaczek padł odemnie napisalem /lezec, jak widac mute na to nie działa o czym nie wiedziałem i pisalem to sam do siebie :) po czym dostałem bana na 2 dni, chyba kolega niespełna rozumu żeby najpierw mnie mutować a potem dawać mi bana na 2 dni.

PS: Powód bana to : "Obrażanie" dostałem za to Mute za nazwanie go kamperem, nikogo nie obrażałem, /lezec napisane do siebie to nie obraza.

Edytowane przez DavO
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Zacznę od tego, że z mojego błędu powód bana jest za obrazę, a miał być za bugowanię serwera. Przekazałem opiekuna, aby zmienić powód na inny, ale nie zdążyli. 

Jeśli chodzi o to dlaczego dostałeś bana, a więc:

Zabiłem cię i po chwili napisałeś na czacie i zacząłeś wyzywać  wiec dostałeś knebla na 1h za obrażanie.

W następnej rundzie zabijając mnie napisałeś po kneblu "/lezec" gdzie już wcześniej parę osób pisało w ten sposób, aby omijać blokadę, wiec po wcześniejszej konsultacji z właścicielem serwera za omijanie blokady i używanie błędu pluginu ma być ban na 48h jednak jest to działanie na szkodę serwera. Potem po raz kolejny napisałeś na czacie nie wiem po co /woof woof jaki sens jest pisania takich rzeczy po dostaniu blokady.

PS: Dla mnie to dziwnie żeby pisać sam do siebie na czacie serwerowym i to jeszcze w taki sposób który omija blokadę :).

1.PNG

2.PNG

• Lubię to! 1
  • Sponsor
Opublikowano

Witam.

Już kiedyś się wypowiadałem na temat banów za omijanie blokad nawet wspominałem o tym waszemu Opiekunowi UBT w wiadomości prywatnej.

Ban jest jak najbardziej słuszny.

• Lubię to! 3
  • Wrr 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.