Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: OZKI

Data/Mapa: 01-07-2024 22:25:40 - Mirage

SteamID: STEAM_0:0:572042403

Serwer (mod): Katujemy.eu #Mirage2                  

Opis sytuacji: No cóż grałem sobie normalnie nagle mnie wyrzuciło i cyk nagle patrze ,ban za ,,wh'' na którym nie grałem. Czyli za wychylenie i strzelenie (głowy) jest od razu słuszny ban? czy poprostu adminowi nie chciało się sprawdzać dokładniej i dać najlepiej niesłusznego bana spoko. Rozumiem gdybym strzelał tapami każdemu latał odwalony to git, ale ja tu od dłuższego czasu gram i to jest pierwsza taka sytuacja ;) czekam na konkretne dowody i ss - jak to (latam na wh) liczę na pozytywne rozwiązanie pozdrawiam..

• Lubię to! 1
Opublikowano

Hey, odnosząc się do całej sytuacji to twoja postawa na serwerze nie tylko moją osobeęzaciekawiła ale także dwóch administratorów, podczas gdy nikt Ciebie nie spectował potrafiłeś wykręcić 16/9 z niemożliwą reakcją podchodzącą pod triggerbot'a. Zaczeliśmy Cię dokladnie sprawdzać i automatycznie po wejsciu na specta, kreciłeś się wokół własnej osi jakbyś widział że jestem na spect, ruszałeś się również i peekowałeś jak osoba która posiada dopiero 10 godzin w csie. Przeprowadziłem prowokacje z administratorami w celu sprawdzenia naszej intuicji, sprawdzałem Ciebie przez dobre 9 rund analizując twoje ruchy. 

Na podstawie nagrania, wywnioskowałem że posiadasz WallHacka z którym nie radzisz sobie w ogóle

ROZPISKA VODA :

(00:00 - 00:10)
Po tym jak wszedłem na specta, zacząłeś się ruszać tak jak wyżej napisałem. Totalnie jakbyś pokazywał mi że masz możliwość zobaczenia listy specta z MENU cheata.

(0:10 - 0:36) Lecisz totalnie na przysłowiową pałę, tak jak mówiłem udawając że nie posiadasz movmentu a jedyne twoje kille to przypadki. Rozglądnąłeś się po site totalnie nie sprawdzając żadnych cornerów tylko po prostu przeszedłeś na shifcie przez drabinke, flash na mida i nagle zmierzasz ku dzungli. Trzymasz celownik totalnie randomowo, nagle okazuje się że jest tam enemy i  zabijasz. (Nie widac bo sprawdzalem kille jakie wykręcał OZKI)

(0:54 - 1:18) Rzucasz smoke pomiędzy connectorem a dzunglą, i tutaj zaczynają się schodki. Administrator który znajdował się na schodach dokładnie wiedział gdzie jesteś, udawał że Ciebie totalnie nie widzi w celu uzyskania twojej rekacji.

(1:18 - 1:31) Wiedziałeś dokładnie że tam jest, wypeekowałeś nie dałeś rady bo próbowałeś się przynajmniej kryć ale i tak pod koniec pokazałeś swoje całe ja

(1:31 - 1:35)   Po schowaniu za ścianę, odmierzyłeś sobie celownikiem położenie enemy który znajdował się obok drewna od strony rampy, nie mogłeś wiedzieć o tym ze względu na to że siedział tam najprawdopodobniej wyczekując do Ciebie, przeszedł na shifcie. Wypeekowałeś i zacząłeś oddawać strzały, aczkolwiek twój teammate zabił go pierwszy.

(1:35- 1:46) Zostałeś dalej w palacach, sprawdzając dzungle, po raz kolejny wychyliłeś i przymierzyłeś w enemy który znajdował się paczce.

LINK: https://www.youtube.com/watch?v=8faq-rOJhaM

Jaki morał z tego? A no taki że kiedy nikt z administratorów nie był na spect, grałeś totalnie jakbyś przynajmniej posiadał orzełka bądź DMG na turniejach, nagle gdy ktoś się pojawił i obserwował Ciebie zacząłeś udawać głupa żeby nie było nic widać. Zareagowałem również bo przez twoje "lucky" strzały wychodzili gracze skarzący się na Twoją osobę i wskazywali na Ciebie że najprawdopodobniej używasz wspomagaczy.

Pod tym względem i po twoim movmencie podczas nie sprawdzania i sprawdzania również wystawiłem na tej podstawie BANA ze względu na to że posiadałeś listę spectatora w menu cheata i od tak nagle zmieniałeś swój styl gry.

Pozdrawiam
Administrator OM #2

ZupencjaAmino

Lanek  

Decyzja do 48h

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Junior Admin
Opublikowano

Te reakcje nie są jakieś szybkie. Jedyne co nie pasuje to, to że umie się wcelować na wysokość głowy na skrzynce do drewna lub do jungli przy jego movemencie, ale to za mało, żeby w ogóle pomyśleć o banie.

Jeśli jeszcze coś będziesz miał to wrzuć do działu "zgłoś cheatera".

Na chwilę obecną ub.

• Junior Admin
Opublikowano

Twoje odwołanie zostało przyjęte!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.