Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krótko i na teamat - vipy są op.

Na mapach typu facebook (czyli tych dużych) nie ma sensu prowadzenia gry w strażnikach. Vipy zabiją nam cały zamysł moda  :huh:  "z

Dlatego proszę nie patrzeć na ten temat jako stratni zysk, lecz jako wyrównanie szans graczy. Nie mówię że vipy będą miały to samo co normalni więźniowie, ale będą bardziej "zbalansowani" w stosunku do pozostałych graczy. Zapraszam Do lektury.

Vip:

- Dodatkowe 2000$ na początku rundy

- 50 kevlara

- Dodatkowe 20hp na start

- Dwukrotnie większa ilość zebranych szlug

- Szansa na dostanie usp z 1 nabojem 1/5

- Szansa na dostanie dgl z 1 nabojem 1/8

- sklep premium za szlugi

- sklep premium za dolary

- Stworzenie GANGU bez wymaganych 50 życzeń - w odniesieniu do mojej poprzedniej propozycji o gangach :)

Proszę, ogarnijcie ten balans, bo bardzo fajne mapy z ciekawymi atrakcjami po protu stają się zabawą w ganianego dla uciekiniera, i czekaniem 5 minut w klatkach dla pozostałej reszty. Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji. Proszę. :rolleyes:

• Legenda
Opublikowano

Vip musi być lepszy :D nie widziałem jeszcze tak słabego vipa jak tu opisałeś dla mnie jest dobrze nie pasuje - to niech też kupią vipa :)

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.