Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:bibiczug0

Data/Mapa:25.06.2024

SteamID: 76561199102979994

Serwer (mod):   only mirage jeden                       

Opis sytuacji: banik za omijanie blokady na 3 miechy  inni dostają po 30min/godzine od SOU. jakieś wyjaśnienie chce dostać .

bo żadnego ostrzeżenia nie było od admina SOU 

• Haha 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano (edytowane)

Tutaj to samo jak u kolegi wskaż mi osobę która ode mnie albo od jakiegokolwiek innego admina dostała bana na 30 minut za omijanie blokady. Nie ostrzegam nikogo za to bo robicie to świadomie więc o jakim ostrzeżeiu my tu mówimy Bana dostałeś zgodnie z regulaminem. W załączniku jeszcze dodatkowo screen na którym widać że omijasz blokadę za pomocą /

EDIT: Z tego co mi wiadomo to ostrzeżenie dostaliście od Kwiata więc wszedłem w chat logi i zobaczyłem, że nadal to robisz to poszedłem na serwer i wlepiłem wam po banie. A co do pisania z / to Blady stara się ustalić co jest przyczyną, że da się tak omijać blokade

image.png

Edytowane przez S0u
  • Uwielbiam 2
Opublikowano (edytowane)

no to sluchaj czemu na kazdym innym serwie od katujemy nie mozna pisac na /

a tylko u was to nie dziala po drugie powinno byc ostrzezenie a nie odrazu ban na 3 miechy 

za kazdym razem jak widzialem ze ktos pisze na / dostawal normalnie ostrzezenie a tu odrazu z bomby

to samo kizz dostal na 3 tyg bana za omijanie 

Edytowane przez paprykolo
Opublikowano

Twoje odwołanie zostało odrzucone!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.