Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Nick:Quba242
Imię:Kuba
Link do profilu Steam oraz https://steamcommunity.com/profiles/76561199382628592/ SteamID: 76561199382628592
Jakie jest Twoje doświadczenie?:Doświadczenia jeszcze nie mam ponieważ byłby to mój pierwszy raz jako administrator serwera 
Staż na serwerze: ogólnie to gram +/- 3miesiące prawie że na okrągło a w tym miesiącu mam jak narazie 28h 
Dlaczego chcesz zostać administratorem? Ponieważ zdarzają się takie sytuacje że nie zawsze ktoś z administracji ma czas i często jest tak że ludzie mają jakieś clienty odpalone 
Kontakt: Dc/steam
Mutacja głosu (TAK/NIE):TAK
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 4/8 (coś popatrzyłem co i jak,jakbym czegos nie wiedzial to zawsze bym mogl sie nauczyc)
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):TAK

Opublikowano (edytowane)

Dalej jestem na nie.

wiek -

doswiadczenie -

Twoje zachowanie z tego co widziałem troche sie poprawilo, ale według mnie to jeszcze za wczesnie na Ciebie

no i po prostu nie widzę Cię na razie na tej randze

pozdrawiam 

Edytowane przez aezakmi
Opublikowano

Jestem na nie
wiek -
doświadczenie -
stales sie mniej toksyczny ale czasami ci sie jeszcze wymsknie -

• Junior Admin
Opublikowano

To tak nie działa, że będziesz tydzień w miarę grzeczny i dostaniesz w nagrodę admina. Progres musi być widoczny na dłuższą metę... miesiąc, dwa. Admini którzy się wypowiedzieli nie są przekonani co do twojej poprawy, a reszta twierdzi, że Cię nie widziała na serwerze od ostatniego podania. Odrzucam.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone!

Nie spełniasz wymagań, następne podanie możesz złożyć po 7 dniach.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.