DraQu101 Posted June 20, 2024 Share Posted June 20, 2024 Twój nick:shadow Data/Mapa:20.06.2024 Dust2 SteamID:76561199553196887 Serwer (mod): losowe moce Opis sytuacji: Wysłałem link do naszego dc, żeby ludzie wbili pogadać, nic mi za to nie zrobili a po tym jak wygraliśmy rundę napisałem "ez" i aezakmi mi bana na tydzień dał! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aezakmi Posted June 20, 2024 Share Posted June 20, 2024 (edited) 12 minut temu, DraQu101 napisał(a): Wysłałem link do naszego dc, żeby ludzie wbili pogadać, nic mi za to nie zrobili a to ciekawe 12 minut temu, DraQu101 napisał(a): wygraliśmy rundę napisałem "ez" i aezakmi mi bana na tydzień dał! dostales bana za wyslanie linku do swojego dc, zapraszales tam wszystkich graczy Reklamowanie – Ban na 7 dni -> Ban permanentny. Pytałem jeszcze @ LAN CIECHOCINEK 2K2 o to, czy moge to zaliczyc jako reklame, powiedzial, ze tak, wiec skonczyles z banem na tydzien tyle ode mnie, pozdrawiam i milego czytania logow Edited June 20, 2024 by aezakmi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted June 20, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted June 20, 2024 @ LAN CIECHOCINEK 2K2 podejmij decyzję. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted June 20, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted June 20, 2024 Reklamowanie nie tyczy się tylko innych stron internetowych niż katujemy. Serwery niepowiązane z siecią są również traktowane jako reklama (tymbardziej, że również posiadamy sieciowego DC). Ban zostaje i na twoim miejscu bym się cieszył, że jest na 7 dni, a nie perm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted June 20, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted June 20, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts