Jump to content
jokerx

Odwołanie od bana - Joker

Recommended Posts

Twój nick:

Joker

Data/Mapa: 

12:46 / 16-06-24

SteamID:

STEAM_0:1:582378992

Serwer (mod): Mirage 1                              

Opis sytuacji: Nie no powiem, że fajnych tych adminów macie, LoOoTz | OM1 nie potrafi odróżnić cheatera od zwykłego gracza i wlepia mi bana za wh.  Raz na jakiś czas człowiek wejdzie pograć dla fun'u i jest oskarżany o cheatowanie. Proszę o obejrzenie demka przez kogoś kto zna sie na grze i rozpatrzenie sprawy. Podaje również mojego faceita, który potwierdzi że nie jestem jakimś nowym graczem, który nie ma pojęcia o tej gierce: https://www.faceit.com/pl/players/operatorr63

Edited by jokerx
  • Like 1

Cześć!

@  Leek

Z góry wnoszę o UB gracza - Joker 

Cytat

LoOoTz | OM1 nie potrafi odróżnić cheatera od zwykłego gracza i wlepia mi bana za wh. 

Potrafię jak najbardziej, ale z mojej perspektywy (specta) wyglądało to tak, że byłem skłonny Cię zbanować za twoje akcje.

Głównie dlatego, że: 

Ostatnio na serwerze mirage#1 jest pewien problem z jego poprawnym działaniem. 

Biorąc pod uwagę ten fakt, czyli: (packet loss, fps spikes... itd.) moje odczucia i zarzuty z tej specyficznej płynności gry, które mogłem mieć w twoją stronę się nawarstwiły. 

Same momenty, w których dopatrzyłem się u Ciebie dziwnych zachowań, nieregularnych ruchów celownikiem, peeków i spotowania enemy, wykluczyłem podczas obejrzenia nagrań. 

Wykluczyłem je ze względu na wyłączeniu tych niedogodności serwerowych z analizy nagrań, o których wspomniałem powyżej.  Co za tym idzie?

Nie mogę mieć do Ciebie żadnych zastrzeżeń. 

Cytat

Nie no powiem, że fajnych tych adminów macie

Tak ogólnie to fajnych mamy na serwerze adminów :D

Mam nadzieję, że nie żywisz urazy :0

Pozdrawiam

@  LoOoTz

• Like 4
  • KAT 1
  • I love it 1

Odwołanie zostało przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.