Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w dniu dzisiejszym na forum zaszła niecodzienna sytuacja. nasz użytkownik Melon dostał screeny, które były czarne i wszystkie takie same. Troszkę osób od nas zaczęło robić lekkie awantury i wymieniać się swoimi zdaniami. 

Dostałem takze kilka wiadomości na GG w tej sprawie i większość uważa go za spalonego, niestety nie macie racji. 

Grając na DD2 sam zrobiłem sobie screeny i proszę na razie nie ściągać mi bana 

Oto moje Screeny 

http://www52.zippyshare.com/v/pmYF6cn4/file.html

Oto link do AmxBansa z moim banem którego zdejmę sobie wieczorem

http://bany.katujemy.eu/ban_list.php?bid=30464

Takie screeny zdarzają się czasem gdy ktoś przykładowo patrzy coś na forum na sB a w tym czasie ma bana.

Więc proszę UB Team o zwracanie na to uwagi 

Opublikowano

Jeżeli mógłbyś dodać, żeby UB Team, nie spamowali w SS, tylko używali szablonów typu ODBANOWANY, a nie tak jak Blaszka "SS czyste", a niżej post ODBANOWANY

Blaszka dostał już za to warna, więc proszę się stosować do tego

Opublikowano

To nie jest temat dotyczący twojego warna. Warn jest słuszny i Dudnes ci go nie zdejmie, a jeśli to zrobi nałoże go ponownie. Był już nie jeden temat dotyczący tej sytuacji i sam dostałem za to warna i nie płakałem. Wszystko zostało zaakceptowane i tak jak wcześniej używaliśmy tylko temat zamknięty z informacją Czysto / UB badź Zbanowany, tak samo teraz używamy tylko niestandardowych narzędzi moderacyjnych. 

Opublikowano

Myślę że sprawa została wyjaśniona, dla tych co nie dowierzają zapraszam na PW tym czasem temat jest jako informacyjny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.