Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: mequ katujemy.eu 

Data/Mapa: 13.06.2024 16:20

SteamID:STEAM_0:1:807791389

Serwer (mod):       mirage 2                        

Opis sytuacji: wiec tak byla runda 2v2 t8 sie wywalil ja musialem odebrac telefon i napisalem do admina ze mam wazny telefon, postanowil mi dac kicka za "CELE MAPY", wracajac na serwer owszem napisalem do niego "spłakana urwo" poczym dostalem 1 ostrzezenie (i tu sie zaczynaja JAJA XDD) jak dostalem to ostrzezenie potem zapytalem sie czy tutaj nie wolno saveowac broni, ale okazalo sie ze dostalem od razu po ostrzezeniu mutea na 120min. Napisalem wiec na u@ po czym admini odpisali mi ze niby dostalem 2 ostrzezenia XD ( prosze o dowod adminkow,) i zebym nie spamil na u@, Wiec ja znow napisalem ze jezeli 2 zdania to dla nich spam to jest to jakis zart i w tej samej wiadomosci napisalem im ze dostalem mutea od razu po 1 ostrzezeniu, adminowi siadla psycha i banicja :)) 

Na serwie znajdowalo sie 2 adminow fornit chyba tak to sie pisze i yogi, koledzy czekam na ssa gdzie niby dajecie mi 2 ostrzezenie XD

EDIT wiem ban na 10min ale prosze tez o przyjrzenie sie tej sytuacji bo jest na prawde dziwna :) 

Edytowane przez mequ
  • Haha 1
Opublikowano

Bany czasowe krótsze niż 2 godziny nie są rozpatrywane. 

Jeśli chcesz napisać skargę na adminów zrób to w dziale serwerowym.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
Opublikowano

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.