Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Kizz

Data/Mapa:12.06.2024 mirage 1

SteamID:

76561198862728187

Serwer (mod):      S0u                         

Opis sytuacji: Witam pare dni temu dostałem wyciszenie na czat (gag) za wyzywanie oponenta w przeciwnej druzynie ponieważ zaczął mnie wyzywać pierwszy plus mnie prowokował cały czas jak zginałem to pisał ez i tak dalej. dostalem gaga na tydzien. pare dni później bardzo się wkurzyłem i napisałem /dalej sie kamp nie wytrzymałem tego napięcia i napisałem to , przepraszam. dzis siedziałem skampiony bo zostałem 1v1 i stałem za boxami na a i nie bylo szans ze ziomek mnie widział i walnal mi skana przez boxy odrazu więc pod wpływem emocji napisałem /wh. przepraszam ze tak pisalem juz sie nie powtorzy. niedawno kupilem vipa na miesiąc za 2 tygodnie jade na wakacje i mnie nie będzie przez 2 miesiące więc chlopaki odbanujcie mnie prosze jeszcze sobie pogram 2 tygodnie. z góry dzięki <3

• Haha 2
  • Opiekun CS 2
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Bana dostałeś ode mnie wcześniej dostałeś gaga na tydzień za kulture + prowokacje od jednego z naszych adminów łącznie z banami masz 9 kar co widnieje w naszym sb i już nie pierwszy raz używałeś / do omijania gaga więc zgodnie z tym punktem regulaminu: §2.28 Specjalne omijanie blokady typu mute/gag tz. zmienianie konta, steamid itd. (Ban 3 miesiące - Ban Permanentny). Ostatnim razem jak byłem na serwerze zauważyłem, że omijasz blokadę używając / na co mam dowód w postaci screena lecz zdążyłeś wyjść z serwera zanim cie zbanowałem, dzisiaj po wejściu na serwer zauważyłem, że grasz więc dałem ci bana. Ban jest na 3 tygodnie bo pomyliłem czas ale raczej będzie zmieniony na 3 miesiące. Będziesz miał dużo czasu do przemyślenia swojej sytuacji i stosowania się do zasad regulaminu oraz kar a nie ich nie przestrzegania. Na dodatek sam się do tego przynałeś więc kara jak najbardziej słuszna choć nie mnie o tym decydować.

20240611192946_1.jpg

Edytowane przez S0u
  • Lubię to! 4
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.