xKrzychubaza Posted June 12, 2024 Share Posted June 12, 2024 (edited) Twój nick: Adam Wenta Data/Mapa:12.06.2024/Mirage #1 SteamID:STEAM_0:1:584846077 Serwer (mod): Mirage #1 Opis sytuacji: No gram w ct i podaje info i ziomek zaczął się do mnie pruć że mam ro******e mikro, więc sie wkurzylem i caly czas wyzywałem gracza a potem admin dał mi muta i zwyzywałem go i dal mi bana. Przepraszam za to co zrobiłem ale bardzo mnie zdenerwowało i jeszcze raz przepraszam za to co zrobiłem, Następnym razem będę pamiętał że muszę liczyć się ze słowami. Jeszcze raz Przepraszam. Pozdrawiam Edited June 12, 2024 by xKrzychubaza 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted June 12, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted June 12, 2024 @ S0u wyjaśnij sytuację. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
S0u Posted June 12, 2024 Admin MIRAGE #1 Share Posted June 12, 2024 Zacznijmy od tego, że tak zwróciłem ci uwage za mikro może zbyt agresywnie lecz potem nie zwracałem na to uwagi lecz w pewnym momencie zacząłeś nadużywać tego mikrofonu co przeszkadzało innym graczom więc dostałeś mute na 2h a po tym mucie na czacie nazwałeś mnie psem. to dostałeś bana na 1 dzień za obrazę niestety nie zarejestrowało twojej wiadomości w chat logach więc nie mam jak udowodnić, że mnie obraziłeś, ale mam klipa gdzie słychać, że twój mikrofon trzeszczy jak go używasz i go prześle w tej wypowiedzi. Kończąć moją wypowiedź to w tym odwołaniu sam się przyznajesz, że mnie zwyzywałeś ale niestety z mojej strony dowodów na to brak. Counter-strike 2 2024.mp4 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted June 12, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted June 12, 2024 @ sitru @ ZacK podejmijcie decyzję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted June 12, 2024 Katowicz V.I.P Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Share Posted June 12, 2024 Witam. Wszystko zostało wyżej wyjaśnione dodatkowo sam, przyznałeś się do winy, admin postąpił zgodnie z regulaminem a tobie, życzę miłej resocjalizacji. Pozdrawiam @ sitru 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leek Posted June 12, 2024 Share Posted June 12, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts