Jump to content
xKrzychubaza

Odwołanie od bana - Adam Wenta

Recommended Posts

Twój nick: Adam Wenta

Data/Mapa:12.06.2024/Mirage #1

SteamID:STEAM_0:1:584846077

Serwer (mod):  Mirage #1                          

Opis sytuacji: No gram w ct i podaje info i ziomek zaczął się do mnie pruć że mam ro******e mikro, więc sie wkurzylem i caly czas wyzywałem gracza a potem admin dał mi muta i zwyzywałem go i dal mi bana. Przepraszam za to co zrobiłem ale bardzo mnie zdenerwowało i jeszcze raz przepraszam za to co zrobiłem, Następnym razem będę pamiętał że muszę liczyć się ze słowami. Jeszcze raz Przepraszam. Pozdrawiam

Edited by xKrzychubaza
  • Haha 5

Zacznijmy od tego, że tak zwróciłem ci uwage za mikro może zbyt agresywnie lecz potem nie zwracałem na to uwagi lecz w pewnym momencie zacząłeś nadużywać tego mikrofonu co przeszkadzało innym graczom więc dostałeś mute na 2h a po tym mucie na czacie nazwałeś mnie psem.  to dostałeś bana na 1 dzień za obrazę niestety nie zarejestrowało twojej wiadomości w chat logach więc nie mam jak udowodnić, że mnie obraziłeś, ale mam klipa gdzie słychać, że twój mikrofon trzeszczy jak go używasz i go prześle w tej wypowiedzi. Kończąć moją wypowiedź to w tym odwołaniu sam się przyznajesz, że mnie zwyzywałeś ale niestety z mojej strony dowodów na to brak.

• KAT 1
  • I love it 2

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.