oskar3k Posted June 11, 2024 Share Posted June 11, 2024 (edited) Twój nick: ᴿᵘⁿⁿᵉʳ Data/Mapa: 11-06-2024 13:06:43 SteamID:STEAM_0:0:583039797 Serwer (mod): Mirage 2 Opis sytuacji: Gralem sobie normalnie poniżej sa clipy koledzy wmawiali mi ze mam kupione konto ze mam silvera i tak gram i ostatecznie po rundzie dostałem bana za wh którego nie mam pozdrawiam tego admina i prosze o ub Edited June 11, 2024 by roniu1337 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted June 11, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted June 11, 2024 @ ZupencjaAmino przedstaw dowody w ciągu 24h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZupencjaAmino Posted June 11, 2024 Share Posted June 11, 2024 (edited) ODPOWIEDŹ I zaraz zaraz, w podaniu o unbana napisałeś ŻE CI WKREĆALISMY że posiadasz Silvera, gdzie to ty sam sie przyznałeś do tego. Jesli UNBAN TEAM jest w stanie zobaczyc logi z serwera z chatu, prosiłbym o wykonanie tego. Kłamać w podaniu? Nie ładnie, jak uważasz? Sytuacja wygląda następująco, wystawiłem bana na podstawie zauważalnego WallHacka lub radar hack'a którego używałeś, nie posiadam klipa ze względu na miejsce na dysku - muszę wszystko usunąć. Twoje dowody z gierki są niczego warte, ze względu na to że wystarczy posiadać OBS który nagrywa całą rozgrywke tak jak ty to chcesz, mozna zakryć cheaty za pomocą OBS. Ale dlaczego ci dałem bana? Mianowicie mówiłeś na chacie VC że jesteś mainem i to jest konto na którym sobie grasz i mainujesz giereczke, zapytałem sie Ciebie jakie jest twoje ELO, zwykle podstawowe pytanie to odpowiedziałeś na nie "xD" Następnym krokiem było to że mój ukochany znajomy który był z Tobą w drużynie przekazał mi informacje że ciągle się wypytujesz czy jakis administrator jest na serwerze, czy jestem to ja czy mój znajomy. Dostałeś odpowiedź negatywną, zacząłeś grać jakbyś totalnie nie chciał się kryc. Peekowałeś od tak wcelowany w cornery w których byli przeciwnicy nie widząc ich wczesniej i nie znając ich pozycji. Po moim banie który wystawiłem zobaczyłeś chat i troszeczke zacząłeś grać mówiąc w przenośni "miernie" tak by nie było nic podejrzanego. I na ludzki rozum, Silver Elite podczas trzech rund pod rząd strzela przynajmniej 3 kille w tym heady wszystkie podczas rundy i w dodatku deaglem? Próbowałeś nas od początku wkręcić że grasz jak gracz który przynajmniej ma DMG, a potem przyznałeś się że masz silvera. Następnym krokiem było sprawdzenie twojego faceit'a, sprawdziłem i nie było tam żadnego takiego konta które masz na steam, zadałem Ci pytanie czy posiadasz faceita? Odpowiedziałeś że tak, i zagrałeś sobie z jeden maks mecz (ale w faceicie nie ma nic śladu po tym :) ) Również twoje konto jest kupione, jest to do ogarnięcia poprzez przejrzenie się twojego profilu PLUS twoje ACC nie jest jednorazowe, ktoś posiadał już to konto i ci je odkupił lub kupiłeś to na jakiejś stronce. Chciałbym żeby Unban TEAM przeczytał dokładnie moją odpowiedź i zasugerował się moim zdaniem, moim zadaniem jest fakt... nagrywać ale nie miałem miejsca na dysku, aktualnie sobie zrobilem miejsce i będę nagrywać wszystkie klipy. Pozdrawiam Administrator OM#2 ZupencjaAmino Edited June 11, 2024 by ZupencjaAmino 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted June 11, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted June 11, 2024 Brak dowodów = UB dla gracza. Nie będziemy banować na podstawie opisu zdarzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted June 11, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted June 11, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts