Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aczkolwiek dzisiaj w amxmodmenu chciałam zbanować gracza na ok. 30 min za "nadużywanie micra", no i tutaj jest błąd bo od razu daje perma czy mamy wpisywać poprzez komendę? Jak dla mnie to powinno iść do poprawy powinny być w amxmodmenu być powody banowania np "AFK" aczkolwiek tego nie ma, nie wiem czy tylko ja mam taki problem czy każdy z adminów to jest niewygodne. Powinno być "menu czasów bana" od 5min aż do perma.. i np kilkamy 5min i wybrać odpowiednią kategorię banowania. Proszę coś z tym zrobić.

Opublikowano

Temat otwieram ponownie bo kolega h@ bredzi. 

1. gdy dodales powody banow wpisales 0 obok powodu gdzie powinienes podac statyczny czas bana dla danego powodu
2. gdy dodales admina zaznaczyles mu statyczny czas bana na TAK
3. w amxbans.cfg:

amxbans_custom_statictime 0

zmień na 

amxbans_custom_statictime -1

4.  Dodaj adminowi flagę n 

5. Są inne opcje ale nie mam czasu i chęci tłumaczyć daj komuś fTP to ci zrobi w 2 minuty
Opublikowano

Temat otwieram ponownie bo kolega h@ bredzi. 

1. gdy dodales powody banow wpisales 0 obok powodu gdzie powinienes podac statyczny czas bana dla danego powodu
2. gdy dodales admina zaznaczyles mu statyczny czas bana na TAK
3. w amxbans.cfg:

amxbans_custom_statictime 0

zmień na 

amxbans_custom_statictime -1

4.  Dodaj adminowi flagę n 

5. Są inne opcje ale nie mam czasu i chęci tłumaczyć daj komuś fTP to ci zrobi w 2 minuty

Dokładnie ;)

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.