Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Nick: seni0r
Imię: Patryk
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199642086607 (konto aktualne stare sprzedane)
Jakie jest Twoje doświadczenie?: doświadczenie w cs'ie dosyć spore potrafię odróżnić cheatera od gracza znam się na różnych wspomagaczach oraz ogarniam posadę administratora(Z dnia na dzień nabywam doświadczenie bo za każdym razem czegoś innego jestem w stanie doświadczyć)
Staż na serwerze: pare lat temu non stop tutaj siedziałem i grałem i do tego chce wrócić ponieważ kiedyś była super atmosfera i myślę że dalej taka jest
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Chce znów być u was administratorem, byłem szanowany, ogarnięty i każdy mnie lubił i miło spędzałem czas na serverze jako admin
Kontakt: steam dc forum
Mutacja głosu (TAK/NIE): tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8): 6
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):tak

ps. podałbym z miła chęcią stary nick ale go nie mogę znaleść na gametracker

Edytowane przez Seni0r
Opublikowano (edytowane)

+wiek

-doświadczenie

-aktywność zerowa

Jestem na NIE

Napewno składasz na om#2.?

Rady:

-doucz się(mogę ci pomóc)

-popraw aktywność(oczywiście podanie składamy po tygodniu od poprzedniego podania)

Edytowane przez Nieznany
kejmaN.  

Podaj minimum trzy argumenty dlaczego jesteś za lub przeciw. Jeśli gracz złożył podanie w złym dziale, to zostanie odrzucone. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

+ wiek

- doświadczenie (a jakie masz? oprócz tego ze napisałeś że je nabywasz)

- nie masz wymaganego limitu godzin do składania podania (może jakiś link do starego konta? na aktualnym masz  6 minut)

Jestem na NIE

• Lubię to! 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

masz przegrane 9 minut na serwerze pograj trochę, nabijaj aktywność i daj się poznać. Wtedy spróbuj jeszcze raz 

• Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.