Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Nick:Spanky
Imię: Kacper
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/id/SpankySzef/
Jakie jest Twoje doświadczenie?: ku**a zerowe ale to nie problem 
Staż na serwerze: zyje w Polsce od urodzenia ( 15 lat ) ( na serwerach katujemy okolo 2 lata lecz z innych kont )
Dlaczego chcesz zostać Prezydentem Polski?: No to ogolnie chcialbym zostac prezydentem Polski poniewaz, znam sie na tej roli ( tak jak Andzej Duda ) oraz chce poprowadzic Polske do wygrania wojny na Ukrainie, wpierdalamy sie tam i niszczymy wszysko. Jestem z zalozenia Optymista wiec mozna uznac ze nie bedzie ze mna problemu
Kontakt: Dc, steam
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak
Skala znajomości obsługi roli Prezydenta Kraju (1/8): 6 ( chodz nigdy prezydentem nie bylem )
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak, znam prawo oraz czesto je lamie 

chcialbym tylko dodac ze nie rozumiem dlaczego na forum katujemy, mozna zglosic podanie o zostanie Prezydentem Polski, kecz jestem pewien ze sprawdze sie na tej roli, oraz wiem ze sprawdze sie idealnie  ( zgloszenie nie jest zartem, umiem sie zachowac kiedy trzeba, a na takiej roli na pewno bede bardzo grzeczny )

Edytowane przez SpankySzef
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Przykro mi 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano
Cytat

( zgloszenie nie jest zartem, umiem sie zachowac kiedy trzeba, a na takiej roli na pewno bede bardzo grzeczny )

Cytat

( tak jak Andzej Duda ) oraz chce poprowadzic Polske do wygrania wojny na Ukrainie, wpierdalamy sie tam i niszczymy wszysko.

Przecież te podanie to jest jeden wielki żart. Piszesz tu takie bzdury, że aż nie chce mi się tego czytać. Przeklinasz w zgłoszeniu na admina do tego piszesz jakieś bzdury i nawet drwisz sobie z prezydenta oraz wojny na Ukrainie.
Za przeproszeniem, człowieku czy ty jesteś normalny?
Dziękuje za zgłoszeniu błędu na om2 oraz złożenie propozycji ale nie dorosłeś najwidoczniej nawet do takiej rangi jaką jest admin serwera.

Do tego wiek i twoja kultura na serwerze.

Podziękuje 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Opiekun CS2 MIRAGE #2
Opublikowano

Twoje podanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.