Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, aczkolwiek założyłam ten temat by trochę coś się zmieniło aczkolwiek dla mnie mały jest ten zestaw juz pisze jaki:

AK-47 + dgl

M4A1 + dgl

AWP + dgl

nie lepiej urozmaicić i dodać więcej broni by mieli do wyboru aczkolwiek moja propozycja to:

1. AK-47 + dgl (granaty)

2. M4A1 + dgl (granaty)

3. MP5 + dgl (granaty)

4. FAMAS + dgl (granaty)

5. KROWA + dgl (granaty)

6. AWP + dgl  (granaty)

wydaje mi się że bardziej graczy by to przyciągało niż 3 standardowe bronie :)

i żeby te bronie były od 3 rundy, ponieważ ludzie bez vipa będą mieć trudniej z pieniędzmi :)

da się ustawić by pokazywało za ile komuś się bierze obrażenia?

Za te pieniążki (składki) co płacimy, też mamy wymagania by był vip troszkę lepszy niż, jest aa i chciałabym żeby był poprawiony spadochron trochę za krótki jak się leci, jak dla mnie. :)

Opublikowano

Osobiście jestem za dodaniem famasa do menu, reszta nie potrzebna, wówczas vip będzie wyglądał tak jak na wszystkich naszych serwerach. 

Opublikowano

Mr_Danio, właśnie o to chodzi by było więcej rzeczy bo menu powinno wyglądać tak jak napisałam, ale jeżeli nie chcesz to ok famas wystarczy. :)

A co do pokazywania obrażeń jakie się zdało graczowi żeby pokazywało, dałoby się to jakoś zrobić?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.