Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:ALA
Nick admina banującego: KALISZ
Śmieszne jest ,że dostałam PERMA ZA NAZWANIE ADMINA CZUBKIEM !!!!! 
 Byłam dosłownie chwile afke co było widać ( nożem w  sciane skierowana) wróciłam zabiłam typka i lece po około 10sekundach dostaje kicka...... Zalogowałam z powrotem  i piszę

cytuje

ku**a widzisz, ze chwile afk jestem to po co wywalasz z serqwera czupku

Smiech  na sali , dziecko lub stary kawaler co cipki na oczy nie zobaczy

Oczywiscie przed banem zdązył napisać GOD BAY ALA  IDZ POZAL SIE NA FORUM Xd

• Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Witam

Po pierwsze.

Ban był na 1h za obrażanie.

Po drugie.

Nie napisałem GOD BAY ALA IDZ POZAL SIE NA FORUM 

Tylko napisałem BAY BAY ALA 

A to jest różnica więc co chcesz osiągnąć takimi wymysłami? Miałem prawo dać Ci bana za obrażanie, na mapie na której dostałaś Kicka wyraźnie co rudne daje info o RESP TT 1:30 a mnie nie interesuje czy ty jesteś AFK czy typowo kampisz, mam prawo wyrzucić za kampienie na respie jak i za AFK.

Najwyraźniej musisz opanować emocje jakie Cię sięgają, nawet tutaj nie wytrzymałaś i już musiałaś coś wymyślić w nerwach i obrazić, brak kultury z Twojej strony, Ban Ci już minął wszystko idzie sprawdzić. Powodzenia w grze i opanuj emocje bo to tylko gra  😀

• Lubię to! 1
Opublikowano

Długość Bana

1 Godzina (60 Minut(y))

Bany czasowe krótsze niż 2 godziny nie są rozpatrywane. 

Jeśli uważasz, że admin postąpił nieodpowiednio - złóż skargę na niego w odpowiednim dziale danego serwera. Ban wygasł tak czy siak.

Opublikowano

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.