KLOC Posted June 3, 2024 Share Posted June 3, 2024 Twój nick: kloc Nick admina banującego: - Data/Mapa: - Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:1648935642' - wszedłem na inny serwer i wziąłem to z konsoli po wpisaniu 'status' Serwer (mod): COD Opis sytuacji:[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : boss | CSSetti.pl [AMXBans] ' ab ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ https : [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 134727181 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.173.**7 Nie znam się na tym steamID, sprawdzcie teraz czy jest dobrze. Już wiem czemu każdy się dziwił, że się pokrywa, bo źle wpisywałem po prostu ale niestety nikt mi nie powiedział żebym sprawdził czy aby na pewno to moje steamID na innym serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted June 4, 2024 V.I.P Share Posted June 4, 2024 Następnym razem od razu podawaj swoje SteamID. Ja tego nie wiem, czy jest to Twoje jak wklejasz w odwołaniu czy nie. Bana poprawiłem, przy następnych tego sytuacjach zrestartuj internet i sprawdź ponownie. Masz zmienne IP z orange i dostałeś czyjąś blokadę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted June 4, 2024 V.I.P Share Posted June 4, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts