Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Twój nick: ciapak wybujanny

Data/Mapa:  31.05.2024 17:01/de_mirage

SteamID: STEAM_0:1:838802084

Serwer (mod):   MIRAGE #1                            

Opis sytuacji: Grałem sobie jak codziennie od kilku dni, biegałem po mapie zabijałem, dawałem info i nagle pokazuje mi ze zostałem wyrzucony z serwera, próbowałem dołączyć lecz to nie przynosiło żadnych skutków. Na cheatach grałem w CS:GO jak myślałem ze już nie wrócę do Counter Strike ale jednak kupiłem prime i  teraz brzydze się cheatami. Dostałem bana za wallhacka którego nie mam na komputerze. Była jedna akcja stałem obok schodów i nagle zobaczyłem ze ziomek z pałaców ładuje scanuje smoke'a w pałacach z AK-47, ja stałem z deaglem więc zacząłem strzelać wystrzelałem jeden magazynek i dopiero  trafiłem go w głowe lucky shotem. Jestem czysty na 1000% i dostałem bana za oprogramowanie którego nawet nie używałem. Moge nawet oddać komputer do sprawdzania. Chciałbym również zobaczyć demko gdzie zachowuje sie podejrzanie oczywiście gdyby było to możliwe. 

Edytowane przez ciapatyy
  • Lubię to! 1
  • Haha 2
Opublikowano
23 godziny temu, ciapatyy napisał(a):

Opis sytuacji: Grałem sobie jak codziennie od kilku dni, biegałem po mapie zabijałem, dawałem info i nagle pokazuje mi ze zostałem wyrzucony z serwera, próbowałem dołączyć lecz to nie przynosiło żadnych skutków. Na cheatach grałem w CS:GO jak myślałem ze już nie wrócę do Counter Strike ale jednak kupiłem prime i  teraz brzydze się cheatami. Dostałem bana za wallhacka którego nie mam na komputerze. Była jedna akcja stałem obok schodów i nagle zobaczyłem ze ziomek z pałaców ładuje scanuje smoke'a w pałacach z AK-47, ja stałem z deaglem więc zacząłem strzelać wystrzelałem jeden magazynek i dopiero  trafiłem go w głowe lucky shotem. Jestem czysty na 1000% i dostałem bana za oprogramowanie którego nawet nie używałem. Moge nawet oddać komputer do sprawdzania. Chciałbym również zobaczyć demko gdzie zachowuje sie podejrzanie oczywiście gdyby było to możliwe. 

Cześć!

Dostałeś bana, ponieważ poszło na ciebie parę zgłoszeń i w międzyczasie przyglądałem się twojej grze na spect'cie. Nie wiem czemu usunąłeś linki do swoich "mainów", ale się domyślam.  Przecież miałeś na dwóch z nich blokadę Vac nadaną przez Valve.

Odnośnie dowodów to tak: 

1:  https://streamable.com/rhqsr2 - Co prawda słyszysz gościa jak wskakuje do okna, ale mimo tego idealnie się na niego patrzysz  przez smoke'a, bez znajomości jego dokładnej pozycji w oknie. Tak jakbyś wiedział, że ci zaraz wyjdzie przez niego. 

2: https://streamable.com/pdlu7c  - 0:34 -0:41 -  Wpatrujesz się w wejścia do pałaców tak jakbyś wiedziałeś, że ktoś tam jest. Po czym wylatujesz na gościa i go zabijasz.

Nie wiem jak to zostanie ocenione, spojrzę jeszcze czy o czymś nie zapomniałem. Za to wiem, że z cheatowaniem jest jak z nałogiem :D Trudno jest z niego wyjść i ja tam nie wierzę w żadne nawrócenia po jednym czy drugim banie. 

-P-I-W-K-0-  

Decyzja niebawem się pojawi

• Lubię to! 1
Opublikowano (edytowane)

Odnośnie pierwszego dowodu nie umiałem wejść do okna i patrzyłem się na radar przez co nawet nie ruszałem myszką i te "Spojrzenie przez smoke'a" było czystym przypadkiem a to odwrócenie sie po wejsciu do jungli bylo przez to że slyszałem jak tupie.

Linki do moich mainów usunąłem bo pomyślałem ze nic nie wniosą a chciałem tym tylko pokazać ze miałem ponad 2k godzin w CS:GO.

Co do drugiego dowodu na demku jest pokazane jak ziomek ze schodów skanuje pałace więc to że miałem MAG-7 to postanowiłem je poprostu puschować i nawet nie wbiegam w niego wcelowany tylko gdy zobaczyłem ze przeciwnik tam stoi szybko zareagowałem myszką.

PS Mam clipy z normalnych gierek typu premier czy 5v5 gdzie gram na znajomych.

Edytowane przez ciapatyy
  • Zasłużony
Opublikowano
4 godziny temu, LoOoTz napisał(a):

Odnośnie dowodów to tak: 

1:  https://streamable.com/rhqsr2 - Co prawda słyszysz gościa jak wskakuje do okna, ale mimo tego idealnie się na niego patrzysz  przez smoke'a, bez znajomości jego dokładnej pozycji w oknie. Tak jakbyś wiedział, że ci zaraz wyjdzie przez niego. 

2: https://streamable.com/pdlu7c  - 0:34 -0:41 -  Wpatrujesz się w wejścia do pałaców tak jakbyś wiedziałeś, że ktoś tam jest. Po czym wylatujesz na gościa i go zabijasz.

1. Słyszał że chłop jest w oknie, bo tam wskakiwał, bardziej skupił się na chłopach z cona + schodów, a w smoke mógł zerknąć raz od czasu bo przecież wiedział o tym że jest tam gość i w każdej chwili mógł przebić smoke. 
 Można tylko spekulować nad tym że gość się patrzył na typa przez smoke nie mając podświetlenia graczy. Według mnie normalna akcja. -b

2. W 0.26 zginął tam jego teammate + poleciał flesh z terro, mógł się tam spodziewać chłopa, niekoniecznie poprzez WH. -b

Niestety jest to znacząco za mało dowodów żeby jednoznacznie stwierdzić że kolega gra na cheatach, niemniej jednak zachęcam do tego żebyście mieli go na oku.

Pozdrawiam i życzę miłej gry. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.