kacberegg Posted May 29, 2024 Share Posted May 29, 2024 Twój nick: herseyyonee Data: 29-05-24 1:20 Mapa: de_mirage SteamID: 76561199688250634 Serwer (mod): MIRAGE #1 Opis sytuacji: Bylo nas może trzech lub czterech na serwerze, ponieważ była już późna godzina. Gdy stałem na schodach zabiłem wszystkich przeciwników strzałem w głowie z broni Desert Eagle w bardzo szybkim czasie (onetapy). Po tej akcji zauważyłem dziwne zachowania ze strony terrorystów, gdzie ja byłem anty. Nagle gracz o nicku zabba (nie pamiętam dokładnie jaki miał nick) zaczął strzelać nienaturalnie. Nawet jego sojusznik zwrócił mu uwagę oraz ostrzegł mnie, że jest on cheaterem. Minęły 3 minuty od tego incydentu i zabba dostał bana. Ucieszyłem się, że będę miał spokój, lecz nie na długo. Po chwili na środku ekranu pokazuje mi się informacja pt: "wyrzucono cię z serwera". Rozkojarzony wchodzę na serwer jeszcze raz i komunikat nie znika. Wszedłem na waszą stronę by sprawdzić czy dostałem bana i okazało się że tak. Wasz AntyCheat nie jest zbyt dokładny, ponieważ grałem bez żadnych wspomagaczy, które mogłyby ułatwić mi rozgrywkę. Mimo że mam konto, które można uznać za takie, które nie jest zachwycające to moge podesłać linka do mojego poprzedniego konta, na którym dostałem Overwatch bana (zresztą niesłusznego, ale nie będę opowiadać teraz). Proszę rozpatrzeć moje odwołanie dot. bana, ponieważ został on nałożony prawdopodobnie przez pomyłkę. Dziękuje za wszelką pomoc. Konto, na którym kiedyś grałem: https://steamcommunity.com/profiles/76561199108206367/ Od początku grania na tym serwerze nie było żadnego problemu jeśli chodzi o bany nakładane przez konsole. Gram tu może od +- tygodnia i nie wiem dlaczego akurat ja dostałem bana skoro grałem bez żadnych wspomagaczy i ułatwień, które mogłyby przyczynić się do oszustwa w tej grze. Przeczytałem właśnie jaki był powód mojej blokady. Jest to rzekomy WallHack, którego nigdy nie miałem i nie używałem, ponieważ nie widziałem takiej potrzeby, zwłaszcza na serwerach społecznościowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted May 29, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted May 29, 2024 @ sitru @ ZacK ban z konsoli lub niedodany admin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin BlaDy* Posted May 29, 2024 CS2 MIRAGE #1 Owner Junior Admin Share Posted May 29, 2024 Odbanowany. Pozdrawiam, @ BlaDy* 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted May 29, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted May 29, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts