Diyuv Posted May 27, 2024 Share Posted May 27, 2024 Twój nick:Diyuv Data/Mapa: 22.45 (okolo) SteamID: 76561199674997788 Serwer (mod): nie wiem o co chodzi (mirage 1 jesli o to chodzi) Opis sytuacji: Zacznijmy od tego ze konto ktore zostalo zbanowane na serwerze zostalo specjalnie stworzone pod cs2 abym mogl se grac. Niestety nie moge grac na moim main koncie poniewaz mam vaca (wiadomo przez co) a konto ktore kupilem od znajomego bylo na ruskich haslach i po formacie komputera nie moge sie zalogowac do konta (skill issue) a wiec stworzylem konto by grac se z kolegami i wbilem na wasz serwer (majac ponad 40h na tym nowym koncie) No i dostalem bana, zgaduje za "cheaty" ktorych w tamtym czasie nie mialem zinjectowanych (gralem bez cheatow), szkoda poniewaz mam fajne wspomnienia na waszym serwerze jeszcze za czasow csgo [*] (mam nawet montaz jakis dziwny sprzed tamtych czasow lol) Rozpislaem sie nie wiem o czym wiec w skrocie dostalem bana bo bylem za dobry LOL jak potraficie to se sprawdzcie mojego kompa mozemy sie jakos umowic i se sprawdzcie czy gralem wtedy na cheatach (jak sie wogole da) sory ze pisze jak zj*b bo jestem niedojebany plus zmeczony, pozdro no macie tu moje konta https://steamcommunity.com/profiles/76561199204864014 <-- main https://steamcommunity.com/profiles/76561198313798424 <-- main pod cs2 do ktorego stracilem haslo a no jak sie da to moge udowodnic ze tak poprostu gram a nie ze odjebany jestem :) 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted May 28, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted May 28, 2024 @ LoOoTz 24h na dowody Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOoTz Posted May 28, 2024 Share Posted May 28, 2024 23 godziny temu, Diyuv napisał(a): No i dostalem bana, zgaduje za "cheaty" ktorych w tamtym czasie nie mialem zinjectowanych (gralem bez cheatow), szkoda poniewaz mam fajne wspomnienia na waszym serwerze jeszcze za czasow csgo [*] (mam nawet montaz jakis dziwny sprzed tamtych czasow lol) Rozpislaem sie nie wiem o czym wiec w skrocie dostalem bana bo bylem za dobry LOL jak potraficie to se sprawdzcie mojego kompa mozemy sie jakos umowic i se sprawdzcie czy gralem wtedy na cheatach (jak sie wogole da) sory ze pisze jak zj*b bo jestem niedojebany plus zmeczony, pozdro Cześć! Wygląda mi na to, że sam się przyznałeś do korzystania lub posiadania cheatów. Sam fragment twojej wypowiedzi, który zacytowałem nam to idealnie obrazuje. Sytuacja z twoimi poprzednimi kontami też nie wygląda za najlepiej, zostałeś ukarany przez Valve blokadą Vac na jednym z nich. Jednakże... Nie jestem w stanie dostarczyć rozpiski mojego nagrania, ponieważ takowe nagranie nie działa. Starałem się jak mogłem, żeby je odratować różnymi programami. Przy każdej z prób udawało mi się odzyskać ewentualnie ścieżkę audio. Co za tym idzie? Niestety przez to ostatecznie nie posiadam dowodów, Najwidoczniej dostaniesz upragnione UB :D Pozdrawiam. @ LoOoTz LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK May 28, 2024 No niestety. Brak dowodów = UB. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator LEGENDARNY LAN CIECHOCINEK Posted May 28, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 Supervisor Investor UNBAN™ CS 2 V.I.P Keeper CS2 RANDOM SKILLS Moderator Share Posted May 28, 2024 Odwołanie zostało przyjęte. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts