Jump to content
Diyuv

Odwołanie od bana - Diyuv

Recommended Posts

Twój nick:Diyuv

Data/Mapa: 22.45 (okolo)

SteamID: 76561199674997788

Serwer (mod):                    nie wiem o co chodzi           (mirage 1 jesli o to chodzi)

Opis sytuacji: Zacznijmy od tego ze konto ktore zostalo zbanowane na serwerze zostalo specjalnie stworzone pod cs2 abym mogl se grac. Niestety nie moge grac na moim main koncie poniewaz mam vaca (wiadomo przez co) a konto ktore kupilem od znajomego bylo na ruskich haslach i po formacie komputera nie moge sie zalogowac do konta (skill issue) a wiec stworzylem konto by grac se z kolegami i wbilem na wasz serwer (majac ponad 40h na tym nowym koncie) 
No i dostalem bana, zgaduje za "cheaty" ktorych w tamtym czasie nie mialem zinjectowanych (gralem bez cheatow), szkoda poniewaz mam fajne wspomnienia na waszym serwerze jeszcze za czasow csgo [*] (mam nawet montaz jakis dziwny sprzed tamtych czasow  lol)
Rozpislaem sie nie wiem o czym wiec w skrocie dostalem bana bo bylem za dobry LOL
jak potraficie to se sprawdzcie mojego kompa mozemy sie jakos umowic i se sprawdzcie czy gralem wtedy na cheatach (jak sie wogole da)
sory ze pisze jak zj*b bo jestem niedojebany plus zmeczony, pozdro

no macie tu moje konta
https://steamcommunity.com/profiles/76561199204864014 <-- main
https://steamcommunity.com/profiles/76561198313798424 <-- main pod cs2 do ktorego stracilem haslo

a no jak sie da to moge udowodnic ze tak poprostu gram a nie ze odjebany jestem :)

• Haha 6
  • Wow 1

23 godziny temu, Diyuv napisał(a):

No i dostalem bana, zgaduje za "cheaty" ktorych w tamtym czasie nie mialem zinjectowanych (gralem bez cheatow), szkoda poniewaz mam fajne wspomnienia na waszym serwerze jeszcze za czasow csgo [*] (mam nawet montaz jakis dziwny sprzed tamtych czasow  lol)
Rozpislaem sie nie wiem o czym wiec w skrocie dostalem bana bo bylem za dobry LOL
jak potraficie to se sprawdzcie mojego kompa mozemy sie jakos umowic i se sprawdzcie czy gralem wtedy na cheatach (jak sie wogole da)
sory ze pisze jak zj*b bo jestem niedojebany plus zmeczony, pozdro

Cześć!

Wygląda mi na to, że sam się przyznałeś do korzystania lub posiadania cheatów. Sam fragment twojej wypowiedzi, który zacytowałem nam to idealnie obrazuje. 

Sytuacja z twoimi poprzednimi kontami też nie wygląda za najlepiej, zostałeś ukarany przez Valve blokadą Vac na jednym z nich. 

Jednakże... 

Nie jestem w stanie dostarczyć rozpiski mojego nagrania, ponieważ takowe nagranie nie działa. Starałem się jak mogłem, żeby je odratować różnymi programami.

Przy każdej z prób udawało mi się odzyskać ewentualnie ścieżkę audio. 

DSY3EdX.png?format=webp&quality=lossless

Co za tym idzie? Niestety przez to ostatecznie nie posiadam dowodów, 

Najwidoczniej dostaniesz upragnione UB :D

Pozdrawiam. 

@  LoOoTz

No niestety. Brak dowodów = UB.

• Like 1
  • I love it 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.