Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Twój nick: ph1zy cs.freeskins

Data/Mapa: 21:53 / 26-05-24 / Mirage

SteamID: STEAM_0:0:520059273

Serwer (mod):   OM#1                

Opis sytuacji: Nie mam pojęcia, trzeba zapytać @  sobota1908  co mu przechodzi przez głowę, gdy nakłada mi bana. Po prostu gram. Administracja z OM#1 myśli, że może mnie banować za coś co nie jest w regulaminie. Ban za "prowokacje/dzialanie.na.szkode.serwera", a nie napisałem słowa na czacie, ani nie odpaliłem majka.

• Haha 5
Opublikowano

Witam, jest to twój 3 ban, za ten sam powod stad taka dlugosc kary, a dostales go mianowicie za: niewykonywanie poleceń admina, nieodpowiadanie adminowi na zadane pytanie (nie wiem co tym chciales osiagnac, skoro pytalem grzecznie i to kilkanascie razy) i za to jak sie zachowujesz/zachowywales przy wczesniejszych karach. Do skargi nie mam jak sie odwolac, poniewaz temat jest zamkniety, pozdrawiam :D

• Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Z racji osobnego bansa i skargi w trakcie rozpatrzenia na ten sam temat nie będę tutaj ingerował w decyzję admina, bo zapewne za parę minut by temat wrócił do działu ubt z kolejnym banem. Zgodnie z regulaminem om1 właściciel lub opiekun ma prawo zbanować osobę bez podania przyczyny (co by miało tutaj zastosowanie, bo nie ma tam nic nt reklamowania stron gamblerskich itp.),  a z pierwszej skargi na ten temat @  ZacK  zezwolił adminom na takie działanie.

W skrócie nie jestem w stanie wydać decyzji bez rozwiązania skargi na ten temat więc ban zostanie.

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Junior Admin
Opublikowano

Odwołanie zostało odrzucone.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.