Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytać dlaczego cod 801 został zamieniony w only dd2 + cod mod :(

Cały urok serwa prysnął :( Dodatkowo pewnie część graczy odejdzie z serwa, bo co to za przyjemność na codzie grać w kółko 1 mapę, od tego są zwykłe serwy onlydd2...

Nie rozumiem co to za interes życia...

• Właściciel
Opublikowano

Serwer został zmieniony z powodu małej popularności serwera. Były zakupywane reklamy na serwer lecz nic one nie dawały w porównaniu do innych serwerów. Z tej także racji zmieniliśmy mod na COD 801 + DD2, mało takich modów w Polsce, być może będzie to strzał w 10. 

Opublikowano

Wielkie pozdro!

powodzenia w rozwijaniu, skoro nikt nie chce grać to i tak nikt nie będzie, w dodatku odejdzie parę graczy :) śmieszne to jest :/ 

Opublikowano

Kolego Filippoo, jeżeli Ci się nie podoba obecny mod serwera, to zapraszamy na nasz drugi cod 301, który cieszy się większą popularnością...Zobaczymy co zostanie zrobione z codem 801, jeżeli 801+dd2 nie wypali

Opublikowano

Ja dodam jeszcze coś od siebie. COD 801 słabo się kręcił, mało stałych graczy więc mod został zmieniony. Jeśli będzie się sprawdzać to pewnie zostanie. Zapraszam Cię również na COD 301, dosyć dużo graczy stałych jak i nowych.

Opublikowano

Co do moda sam jestem zaskoczony zmianą na Cod + DD2, no ale cóż serwer jak najbardziej może się rozwinąć biorąc pod uwagę to że jest grany na bardzo popularnej mapie. 

Opublikowano

Myślę, że wszystko zostało ładnie wyjaśnione i można zamknąć temat. Zobaczymy co się wydarzy z 801, bo zdecydowanie odstaje od reszty.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.