Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Głosowanie  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie dni wybieracie?

• Początek miesiąca - Lipiec
      11
    • Połowa miesiąca - Lipiec
      26
    • Koniec miesiąca - Lipiec
      10
  2. 2. W jakiej miejscowości chcecie się spotkać?

• Sopot
      13
    • Olsztyn
      4
    • Szczecin
      0
    • Bydgoszcz
      0
    • Warszawa
      7
    • Białystok
      0
    • Zielona Góra
      0
    • Poznań
      1
    • Łódź
      10
    • Lublin
      1
    • Kraków
      5
    • Rzeszów
      2
    • Opole
      2
    • Legnica
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich w poprzedniej ankiecie zdecydowanie górował lipiec więc i ten miesiąc można uznać za termin naszego spotkania, jednakże lipiec liczy sporo dni i trzeba ustalić dokładniejszy termin. W tej także ankiecie możecie już głosować na poszczególne miasta w których chcielibyście się spotkać. Osobiście preferuje nad pomorzem, dostęp do morza, domki myślę, że taki wyjazd byłby dobry. 

• Właściciel
Opublikowano

Aktualnie powadzi Sopot, zapraszam do oddawania głosów!

Opublikowano

Pingwin, ja mam 560 ;)

Od jutra idę pieszo i dojdę do lipca ;)

poczekaj ja wyjde dziś to jutro będe u ciebie i idziemy razem XD

Opublikowano

Szybki Szmal, dnia 04 Maj 2015 - 08:40, napisał:snapback.png

Pingwin, ja mam 560  ;)
Od jutra idę pieszo i dojdę do lipca  ;)

poczekaj ja wyjde dziś to jutro będe u ciebie i idziemy razem XD

Poczekacie na mnie to z wami skocze ;D
  • Właściciel
Opublikowano

Pomysł ciekawy :D

Opublikowano

poe... nad Sopot to ja mam 700km :)

wiec musi być bliżej żeby nie było samych facetów :P

chyba mam racje panowie ? płeć żeńska też musi być ;)

• Właściciel
Opublikowano

Mi osobiście miejscowość każda odpowiada, wszędzie dojadę, czym dalej nawet lepiej więcej atrakcji :D

Tylko nie patrzcie ludzie na wygodę i gdzie bliżej tylko na miejsce i perspektywy bo w centrum możemy jedynie udać się nad jakieś jezioro a Sopot, Gdańsk, Jarosławiec te okolice mamy morze i myślę, że dużo lepiej byłoby tak zrobić wypad. 

W dodatku myślę, że jak ktoś będzie miał kłopot z dojazdem zawsze znajdzie się ta druga osoba, która mieszka niedaleko i będzie mogła ją zabrać ze sobą :)

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Mi osobiście miejscowość każda odpowiada, wszędzie dojadę, czym dalej nawet lepiej więcej atrakcji :D

Tylko nie patrzcie ludzie na wygodę i gdzie bliżej tylko na miejsce i perspektywy bo w centrum możemy jedynie udać się nad jakieś jezioro a Sopot, Gdańsk, Jarosławiec te okolice mamy morze i myślę, że dużo lepiej byłoby tak zrobić wypad. 

W dodatku myślę, że jak ktoś będzie miał kłopot z dojazdem zawsze znajdzie się ta druga osoba, która mieszka niedaleko i będzie mogła ją zabrać ze sobą :)

No niby tak, ale nie każdy może dojechać tyle KM. Najlepiej zrobić tak, aby każdy miał mniej więcej tyle samo trasy do pokonania i jakieś jeziorko, domki, %%%. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

No kurcze ale wam zazdroszczę, jakby rodzice się postarali urodziłbym się w rok wcześniej i prawko miałbym już za sobą :D, ale nieestety nie bd mógł z wami być, czego megaa załuję :(

Opublikowano

Ja prawka nie mama le transport sobie ogarnę. Jak dla mnie sopot najlepsze miesce, jeziorko + domki śiwetna sprawa.  Jeśli chodzi o filmik na pewno zstanie nagrany ja Dudnesa zwiąże i rozbiore :D

Opublikowano

Ja prawka nie mama le transport sobie ogarnę. Jak dla mnie sopot najlepsze miesce, jeziorko + domki śiwetna sprawa.  Jeśli chodzi o filmik na pewno zstanie nagrany ja Dudnesa zwiąże i rozbiore :D

Pedałki? :D czy o czymś mi nie wiadomo? :D sopot znakomicie :D ja na milion % będę :D

Opublikowano

jak ktoś mnie weźmie z Podkarpacia to czemu nie i ja bym się pojawiła nad Sopotem :) wszystko fajnie pięknie tylko te km, nie będę katować się tyle godz pociągiem bo bym chyba nie wytrzymała w lecie :P Mr_Danio, widzę że Ty ten chcesz wykorzystać Dudnesa, strach się bać haha :D

Opublikowano

W Piasecznie tam gdzie ja mieszkam jest fajne miejsce. Wpiszcie górki szymona piaseczno w google jest tam wspaniale, miejsce na ognisko jezioro domki

Opublikowano

@Kajman, no wiem że masz blisko, co to z Zamościa do Przeworsk :D no to musielibyśmy się ugadać ;> ale czy wytrzymałbyś w moim towarzystwie tyle godz jechać haha :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.