Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Problem został rozwiązany przez Paweł., Przejdź do rozwiązania
vex

Problem - Błąd z botami na mapach gdzie występują bronie na ziemi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Opis Twojej uwagi: Witam, boty na mapach na których leżą na ziemi bronie, np. (fy_snow , fy_pool_day) od początku do końca czasu nieustannie próbują podnieść broń, przez co nie można rozegrać danej mapy bo dosłownie trwa to wieki.
Dodatkowe informacje / ssy:
-Sytuacja miała miejsce dziś o 5:00 nad ranem.
-Sytuacja trwała ponad pół godziny zanim boty zaczęły się nawzajem szukać.

Sugeruję usunąć focusowanie się botów na broniach z ziemi, lub całkowicie usunąć bronie z danych map (jeżeli to możliwe).
Edytowane przez ~vex
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Ogólnie jeśli mogę coś tu napisać to chciałem tylko napomnieć że ten problem jest na każdej mapie jeśli chodzi o boty. Jest to trochę denerwujące bo czasem trzeba czekać ponad minutę aż cokolwiek zrobią. 

• Lubię to! 1
Opublikowano
29 minut temu, Amators napisał(a):

Ogólnie jeśli mogę coś tu napisać to chciałem tylko napomnieć że ten problem jest na każdej mapie jeśli chodzi o boty. Jest to trochę denerwujące bo czasem trzeba czekać ponad minutę aż cokolwiek zrobią. 

To fakt, czasami sie zablokują, aczkolwiek na mapach wymienionych wyżej jest to notoryczne bo doslownie co runde.

• Opiekun CS 1.6
Opublikowano (edytowane)

Tu pomoże ten plugin.

#edit Patrząc na twoją paczkę 4funa można się domyśleć, że wolisz z allienmoda. XD

Edytowane przez fr0zen
Paweł.  

Już wrzucam gotowy plugin z amxx na serwery XD 

Paweł.   (edytowane)

Patrząc na Twój tok myślenia, to gówno wiesz o pluginach oraz csie, więc wolisz szczekac, że coś jest z neta :xdd: pozdro tehc 

Edytowane przez Paweł.
  • Haha 6
  • Bywalec
  • Rozwiązanie
Opublikowano

W nocy pojawi się poprawka co do botów:

• Boty będą ignorować kazdą broń,
  • Boty będą prawidłowo wybierać klase,
  • Boty będą wyrzucać bombe do prawdziwego gracza.
7 godzin temu, fr0zen napisał(a):

Tu pomoże ten plugin.

#edit Patrząc na twoją paczkę 4funa można się domyśleć, że wolisz z allienmoda. XD

A co do Ciebie specjalisto. (XD) Proponuję Ci skleić trochę bajerkę, z takimi tekstami to możesz jedynie iść do pseudotechników pokroju amxxdno, bądź boski czy technicy, którzy uważają się za bogów "programowania" w "AMXX" :xdd: Obstawiam, że jesteś dobrym kumplem jednego z nich, poluzowali trochę smycz i przyszedł gadać bez wiedzy, to co Pan przekazał XD 

Nie chce mi się nawet bardziej komentować, nie widziałeś a szczekasz — standard w kochanym community CS'a. Pozdrawiam z rodzinkom. 

• Haha 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano (edytowane)
19 godzin temu, Paweł. napisał(a):

Boty będą wyrzucać bombe do prawdziwego gracza.

Broń ignorują, aczkolwiek bombę podają sobie telepatycznie w miejscu na odległość xD

#edit

W momencie nagrywania klipa nie było gracza, aczkolwiek po nowej rundzie jak już byłem to dalej przekazywał pakę drugiemu botowi, później jak wszedłem na serwer zastałem gracza na zmniejszonej mapie nuke, na całą mapę był głos wyp***alania paki z bota do bota xD

Edytowane przez ~vex
Paweł.  

Bot wyrzucał bombę do bota? Był wtedy żywy gracz? 

• Bywalec
Opublikowano
5 godzin temu, ~vex napisał(a):

Broń ignorują, aczkolwiek bombę podają sobie telepatycznie w miejscu na odległość xD

Przenoszenie bomby od botów na następnej mapie będzie tymczasowo wyłączone. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.