Darek Posted May 21, 2024 Share Posted May 21, 2024 (edited) Witam wszystkich nowo poznanych na serwerze. i pozdrawiam. Gra się fajnie i miła atmosfera po za tymi botami :p Przez jednego pana "DOPE" się cos zmienilło. to nie ja tylko ON sie stal "atencjuszem" jak to powiedziano. jak dla mnie ma dobrego skilla i tyle ale nie na poziomie expert, bo chyba wszystkim nam brakuje tego. Jeśli chodzi o pomoc nowym graczom na serwerze dostaje minus i ogolnie bede unikal konwersacji z nim za rozmowe prywatną. dziekuje za UB jest sluszne a Tobie "DOPE" za komentarze na steam po prostu podziekuje. Jestes dla mnie zwykly małolat i gram dla rozrywki i tylko dla rozrywki Lamusie ze tak powiem. Edited May 21, 2024 by Darek PS. Takich jak Ty trzeba lesczyc bo z frajerzyc bardziej sie juz nie da chyba kejmaN. May 22, 2024 Dział służy do przywitań, nie do składania zażaleń na kogoś. Jeśli nie skończysz na prowokacji innego użytkownika, będziesz dostawać punkty ostrzeżeń. Dostajesz upomnienie pisemne tym razem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Admin Adik Posted May 21, 2024 Leading Editor Junior Admin Share Posted May 21, 2024 siemka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fr0zen Posted May 21, 2024 Katowicz UNBAN™ CS 1.6 V.I.P Share Posted May 21, 2024 Siema magik 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mooncap Posted May 21, 2024 Share Posted May 21, 2024 Siemka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOPE Posted May 22, 2024 Share Posted May 22, 2024 (edited) Ty bez kitu masz coś z glową xd Miałeś już tu nie grac spłakales się itd. i nadal jakieś żale swoje wylewasz a mnie jakimś atencjuszem nazywasz hahah. Za te wyzwiska w moją stronę warn powinien polecieć. A skoro taki kozak zapraszam pw. I tak pewnie post usuną moderatorzy Ale co mogę powiedzieć idę zaraz do roboty a ty żyj dalej w jakimś wymyślonym świecie . Wracaj na leczenie bo choroby nie leczone mogą się pogłębiać. @edit skoro ja jestem małolat to ty jesteś jakiś gówniarz z gimbazy haha co za typ xd Edited May 22, 2024 by DOPE kejmaN. May 22, 2024 Ciebie tyczy się to samo, daruj sobie te prowokacje. Pisemne upomnienie. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted May 22, 2024 V.I.P Share Posted May 22, 2024 Temat przeniesiony do kosza. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts