Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nick: ~vex
Imię: Dawid
Link do profilu Steam oraz SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199383084787 & STEAM_0:1:711409529 
Jakie jest Twoje doświadczenie?: Dawno temu opiekun serwera jailbreak, wielokrotnie admin serwerów trybu COD.
Staż na serwerze: https://www.gametracker.com/player/~vex/54.38.48.3:27015/ - Staż z serwerem jest od niedawna, lecz myślę że czas spędzony jak i osiągnięcia w tym krótkim czasie są zaskakujące.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?: Nie będę ukrywać, bardzo często siedzę na serwisie w nocy, a jest to pora o której rzadko kiedy spotkamy admina (o ile w ogóle go spotkamy) oraz gracze myślą że nic im nie grozi. Uważam że jestem kompetentny na to stanowisko, ponieważ mam bardzo dużo czasu wolnego, potrafię być po kilka godzin dziennie na serwerze i posiadam za sobą bagaż przygód jak i doświadczeń związanych z tym stanowiskiem.
Kontakt: Discord: merinq , Forum , Steam.
Mutacja głosu (TAK/NIE): Tak.
Skala znajomości obsługi admina (1/8): Pomiędzy 6 a leciutkim 7.
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE): Tak.
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Ogólnie rzecz ujmując, grasz od niedawna, natomiast większość graczy już pewnie Cię zna.

+ wiek
+ doświadczenie
+ aktywność
+/- Staż na serwerze 

Jestem jak najbardziej na tak.

• Dzięki 1
Opublikowano

+ Doświadczenie

+ Wieczorna aktywność :D

+ Steam

Przyda się kolejna para rąk do pomocy, na tak.

• Dzięki 1
Opublikowano

Podanie przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.