setinho. Posted May 18, 2024 Share Posted May 18, 2024 Twój nick: setinho. Nick admina karającego: Jimmy Data/Mapa: 18/05/24 OM#1 SteamID: STEAM_0:0:128449926 Serwer (mod): OM#1 Opis sytuacji: Powiedziałem dokładnie do gracza "zamknij ryj/pizde bo Ci zebra połamie" moim zdaniem było to humorystyczne, mój oponent tez się zaśmiał. Rozumiem że złamałem zasade, wiem i po tym JAKBYM otrzymał ostrzeżenie zakończyłbym dalszą dyskusje. Po tym zdarzeniu otrzymałem mute na 24h, gdzie chyba nie było to az tak rażące i wystarczyłoby 30/60minut. Fakt, poirytowany napisałem "Niezły adminek" po czym dostałem gag na 24h. Od razu dodam ze gagi nie dzialaja i po reconnecie mozna normalnie pisac. Chciałbym skrócić do 30minut, które i tak dawno mineły - jezeli uraziłem administratora moim komentarzem to przepraszam. Liczę ze uda nam się dogadać. MLK. May 18, 2024 W przypadku problemów z gagami - wiemy o nich. Dziękujemy mimo wszystko za informację. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted May 18, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted May 18, 2024 @ J1mmy wyjaśnij sytuację. Ogółem ciężko będzie skrócić ponieważ admin ma 24 h na wyjaśnienie, potem opiekun musi podjąć decyzję więc to kolejny czas a mamy dość późną porę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J1mmy Posted May 19, 2024 Share Posted May 19, 2024 (edited) Po 1 nie jestem od domyślania się ,że ktoś jest twoim kolegą , łamiesz regulamin i mówisz takie coś to otrzymujesz kare Kolejna rzecz to jesteś byłym adminem o ubogiej kulturze osobistej co idealnie pokazałeś prosząc kolegę o przekazanie wiadomości dla mnie lub pisanie komentarzy na moim profilu Dodam że nie muszę cię upominać a twoja kara mieści się w taryfikatorze I nie jesteś osobą upoważnioną do upominania mnie i pouczania §2.6 Nadmierne/niewłaściwe korzystanie z u@ (upomnienie/kick/ban 60 min - 1440min) §2.12 Obowiązuje całkowity zakaz podważania decyzji administratora. Od składania zażaleń jest dział skarg na forum! (Upomnienie | Czat 10 min - 1440 min | Mikrofon 10 min - 1440 min | Ban 5 min - 240 min). §2.14 Zakazane jest obrażanie graczy/rodziny/używanie obrazliwych nametagów (Upomnienie | Czat 30 min - 1440 min | Mikrofon 30 min - 1440 min | Ban 10 min - 1440min). §2.15 Obraza administracji serwera (Czat 60 min - 10800 min - 43 200 min | Mikrofon 30 min - 10800 min - 43 200 min | Ban 30 min - 10800 min). [05-18-2024 - 19:17:25] [ALL] beka z Ciebie tam adminek [05-18-2024 - 19:17:54] [TEAM] @nie za duzo kolego? [05-18-2024 - 19:28:42] [TEAM] @jesteś parówa jimmy i tyle [05-18-2024 - 19:59:00] [TEAM] @wyjdz z tego niewidoku xD [05-18-2024 - 21:02:47] [TEAM] czemu ten Jimmy wpierdolił mi na 1d I to ja nie znam regulaminu i to ty chcesz mi go przypominać ? Edited May 19, 2024 by J1mmy usuwanie ip z logów wiadomości 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
setinho. Posted May 19, 2024 Author Share Posted May 19, 2024 Widzę ze sski zrobione, ale już Twój komentarz po moim "XD" usunięty z mojego profilu? Piszesz coś o kulturze, a nie rozumiesz nawet prostych humorystycznych pstryków w w nos. Rozumiem ze Cie zabolało ze koledzy Ci napisali brzydko. W sumie nie ważne, gramy w gierke. Polecam więcej luzu, bo mozna dostac hemoroidów. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted May 19, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted May 19, 2024 @ sitru @ ZacK podejmijcie decyzję. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J1mmy Posted May 19, 2024 Share Posted May 19, 2024 2 godziny temu, setinho. napisał(a): Widzę ze sski zrobione, ale już Twój komentarz po moim "XD" usunięty z mojego profilu? Piszesz coś o kulturze, a nie rozumiesz nawet prostych humorystycznych pstryków w w nos. Rozumiem ze Cie zabolało ze koledzy Ci napisali brzydko. W sumie nie ważne, gramy w gierke. Polecam więcej luzu, bo mozna dostac hemoroidów. Widać kto tego luzu ma mało kiedy zaczynasz przez ludzi mnie wyzywać i piszesz mi obraźliwe komentarze bo dostałeś muta na ffa i co ma kultura osobista do pstryczków w nos ? Polecam sobie definicji poszukać . I tak komentarz napisany przezemnie został usunięty lecz nie był od obraźliwy i usunąłem go niedługo po tym jak go napisałem , i w żadnym stopniu nie pokazywał poziomu mojej kultury osobistej bo zadałem proste pytanie czy cię boli (chodzi o mute) bo zacząłeś dobijać się do mnie przez ludzi i w komentarzach a nawet zaproszenie mi wysłałeś do znajomych. Polecam trochę wyluzować i zacząć respektować regulamin jak i kary przypisane za przekroczenie pewnych granic . Miłego dnia 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sitru Posted May 19, 2024 Katowicz V.I.P Donor Keeper CS2 MIRAGE #1 Share Posted May 19, 2024 Witam. Admin postąpił zgodnie z regulaminem a przepychanki na pv możecie zostawić dla siebie. Pozdrawiam @ sitru 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted May 19, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted May 19, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts