Jump to content
setinho.

Odwołanie od kary - setinho.

Recommended Posts

Twój nick: setinho.

Nick admina karającego: Jimmy

Data/Mapa: 18/05/24 OM#1

SteamID: STEAM_0:0:128449926

Serwer (mod): OM#1

Opis sytuacji: Powiedziałem dokładnie do gracza "zamknij ryj/pizde bo Ci zebra połamie"  moim zdaniem było to humorystyczne, mój oponent tez się zaśmiał. Rozumiem że złamałem zasade, wiem i po tym JAKBYM otrzymał ostrzeżenie zakończyłbym dalszą dyskusje. Po tym zdarzeniu otrzymałem mute na 24h, gdzie chyba nie było to az tak rażące i wystarczyłoby 30/60minut. Fakt, poirytowany napisałem "Niezły adminek" po czym dostałem gag na 24h. Od razu dodam ze gagi nie dzialaja i po reconnecie mozna normalnie pisac. 

Chciałbym skrócić do 30minut, które i tak dawno mineły - jezeli uraziłem administratora moim komentarzem to przepraszam.

Liczę ze uda nam się dogadać.

MLK.  

W przypadku problemów z gagami - wiemy o nich. Dziękujemy mimo wszystko za informację.

• Haha 3

Po 1 nie jestem od domyślania się ,że ktoś jest twoim kolegą , łamiesz regulamin i mówisz takie coś to otrzymujesz kare 

Kolejna rzecz to jesteś byłym adminem o ubogiej kulturze osobistej co idealnie pokazałeś prosząc kolegę o przekazanie wiadomości dla mnie lub pisanie komentarzy na moim profilu 

Dodam że nie muszę cię upominać a twoja kara mieści się w taryfikatorze 

I nie jesteś osobą upoważnioną do upominania mnie i pouczania

§2.6 Nadmierne/niewłaściwe korzystanie z u@ (upomnienie/kick/ban 60 min - 1440min)

§2.12 Obowiązuje całkowity zakaz podważania decyzji administratora. Od składania zażaleń jest dział skarg na forum! (Upomnienie | Czat 10 min - 1440 min | Mikrofon 10 min - 1440 min | Ban 5 min - 240 min).

§2.14 Zakazane jest obrażanie graczy/rodziny/używanie obrazliwych nametagów (Upomnienie | Czat 30 min - 1440 min  | Mikrofon 30 min - 1440 min | Ban 10 min - 1440min).
§2.15 Obraza administracji serwera (
Czat 60 min - 10800 min - 43 200 min | Mikrofon 30 min - 10800 min - 43 200 min | Ban 30 min - 10800 min).

[05-18-2024 - 19:17:25] [ALL] beka z Ciebie tam adminek 

[05-18-2024 - 19:17:54] [TEAM] @nie za duzo kolego

[05-18-2024 - 19:28:42] [TEAM] @jesteś parówa jimmy i tyle 

[05-18-2024 - 19:59:00] [TEAM] @wyjdz z tego niewidoku xD 

[05-18-2024 - 21:02:47] [TEAM] czemu ten Jimmy wpierdolił mi na 1d 

I to ja nie znam regulaminu i to ty chcesz mi go przypominać ?

image.png.a797d35593778732ec83f4dbdeff41f4.pngxd.png.6d80c4c315df90bfc8bcb8c8f86b978b.png

Edited by J1mmy
usuwanie ip z logów wiadomości
  • Like 4
  • Haha 1
  • I love it 1

Widzę ze sski zrobione, ale już Twój komentarz po moim "XD" usunięty z mojego profilu? Piszesz coś o kulturze, a nie rozumiesz nawet prostych humorystycznych pstryków  w w nos. Rozumiem ze Cie zabolało ze koledzy Ci napisali brzydko.

W sumie nie ważne, gramy w gierke. Polecam więcej luzu, bo mozna dostac hemoroidów.

• Haha 2

2 godziny temu, setinho. napisał(a):

Widzę ze sski zrobione, ale już Twój komentarz po moim "XD" usunięty z mojego profilu? Piszesz coś o kulturze, a nie rozumiesz nawet prostych humorystycznych pstryków  w w nos. Rozumiem ze Cie zabolało ze koledzy Ci napisali brzydko.

W sumie nie ważne, gramy w gierke. Polecam więcej luzu, bo mozna dostac hemoroidów.

Widać kto tego luzu ma mało kiedy zaczynasz przez ludzi mnie wyzywać i piszesz mi obraźliwe komentarze bo dostałeś muta na ffa i co ma kultura osobista do pstryczków w nos ? Polecam sobie definicji poszukać . I tak komentarz napisany przezemnie został usunięty lecz nie był od obraźliwy i usunąłem go niedługo po tym jak go napisałem , i w żadnym stopniu nie pokazywał poziomu mojej kultury osobistej bo zadałem proste pytanie czy cię boli (chodzi o mute) bo zacząłeś dobijać się do mnie przez ludzi i w komentarzach a nawet zaproszenie mi wysłałeś do znajomych. Polecam trochę wyluzować i zacząć respektować regulamin jak i kary przypisane za przekroczenie pewnych granic . Miłego dnia 

• KAT 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.