Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: M@GICZNY
Nick admina banującego: DOPE
Data/Mapa: 17/ 18 maj 21;05
Steam ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561197969957773/
Serwer (mod):      DD2                         
Opis sytuacji:  dostalem teraz bana slusznie owszem  bo nie mineło 24h ale wczoraj dostalem za obraze asdministracji?? Dope. powiedz od czego sie zaczelo. ja jako gracz pytajac kto jest wlascicielem sewrwera oczekuje normalnej odpowiedz a nie czego chcesz lub w ogole bez odpowiedzi. pomijajac ugadywanie sie na TS co jest zakazane. WYJEBANE MAM NA TEN SERWER ale pozdrawiam Redbulla i Monike

• Opiekun CS 1.6 CLASSIC
Opublikowano (edytowane)

Zacznijmy od tego że zacząłeś wczoraj wymyślać jakieś niestworzone historie na mój temat po tym jak ze skrzyni przed B widziałem Cię jak biegniesz z respa CT i zacząłem CIę przez tą skrzynie skanować i pytania z twojej strony skąd ja wiedziałem itd. nie wiem o co ci chodzi twierdzisz że mam wh bo skanowałem widząc Ciebie?

Kwestia pisania do mnie napisałeś raz bodajże na sayu kto jest właścicielem odpowiedziałem kto po paru minutach chyba na u@ już czy jest admin więc piszę do Ciebie na steam "Co chcesz" a nie tak jak ty twierdzisz "czego chcesz".

Zaraz moge wrzucić screeny z rozmów z serwera logi też można wyciągnąć odnośnie tego że pytałeś a ja ci odpowiedziałem.

Historia twoja podpowiadania na Tsie to juz jest w ogóle śmiech na sali niesamowity nie mam nawet tsa a to skąd ty to sobie ubzdurałeś nawet nie chce mi się tłumaczyć bo nie ma sensu.

Po raz kolejny dajesz znaki że nie chcesz tutaj grać więc po co wracasz skoro hejtujesz serwer w jaki on sposob działa itd zaraz dodam screeny.

Kolejność czytania screenów 3 2 1 tak mi sie dodało.

@edit 

A jeśli pytasz za co ban bo tak sie domyślam skoro postawiłeś dwa znaki zapytania to nie wiem czy udajesz teraz głupiego czy co?

Napisałeś już nie wiem czy dokładnie ale mniej więcej "ssij jaja lamusie"?  Tak to było? Jeszcze się pytając przed tym na ile dam ci bana za obrażanie mnie.

Screenshot_2024-05-18-21-28-08-301_com.valvesoftware.android.steam.friendsui.jpg

Screenshot_2024-05-18-21-27-57-299_com.valvesoftware.android.steam.friendsui.jpg

Screenshot_2024-05-18-21-27-49-872_com.valvesoftware.android.steam.friendsui.jpg

Edytowane przez DOPE
Opublikowano

@  MLK. sprawdź logi na temat "obrażania administracji". Może jeszcze uda się ocenić sytuację i podejmiesz decyzję. Zostały niecałe 3 godziny do wygaśnięcia. Zaś dzisiejszego bana za aktywnego zniosę, blokada była na IP, dlatego wszedłeś bezproblemowo na serwer. Bans nie działa jak trzeba.  

Opublikowano

W logach nie ma nic na temat tego powodu bana - ub.

Natomiast informacja do osoby odwołującej się:

53 minuty temu, Darek napisał(a):

WYJEBANE MAM NA TEN SERWER

Jeśli masz (cytuję) "wyjebane" to po co to odwołanie? Następnym razem takie odwołanie będzie odrzucone bez rozpatrzenia skoro nie potrafisz się zachować tak jak należy.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Odwołanie zostało przyjęte.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.