Cyt47S Posted May 16, 2024 Share Posted May 16, 2024 Twój nick: ❀✞๓єкאคค✞❀ Data/Mapa: 16.05.2024 SteamID: 76561199447946356 Serwer (mod): Mirage #2 Katujemy 145.239.17.248:27015 Opis sytuacji: Dostałem bana za wall hacka pomimo tego że nie wiem co zrobiłem. Wydaje mi się że administrator nahh dał mi bana ponieważ nie wiedział że gracz zabity przezemnie z AWP najpierw ukazał się mi w rogu ekranu po czym wychyliłem się i zabiłem go z AWP. Chciałbym odwołać się od tej blokady ponieważ miło gra i spędza się czas na waszym serwerze wraz z kolegą. Chciałbym podkreślić też że jeżeli celowałem w ściane to jest to mój częsty odruch podczas rozgrywki w cs'a. Odruch taki otrzymałem stąd że gdy grałem na innych serwerach społecznościowych to zauważyłem że gracze też w taki sposób celują gdy się pytałem czemu tak robią to mówili że jest im wygodniej. Mi faktycznie też było wygodniej lecz jeżeli tak nie można to zaprzestane. Z powagą ❀✞๓єкאคค✞❀ 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted May 16, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted May 16, 2024 @ nahh. 24h na dostarczenie dowodów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nahh. Posted May 16, 2024 Share Posted May 16, 2024 (edited) Witam witam, moim zdaniem prosta piłka. Podejrzany nie należy do jakichś mocny zawodników i tu się chyba nie musimy kłócić(widać po movemencie i ogólnie rozgrywce) Według mnie posiada on wallhacka, bardzo ciężko jest nam stwierdzić na dzień dzisiejszy kto go ma a kto nie, ponieważ nie posiadamy ani xraya dla admina ani nawet radaru (jak widać na clipach) oraz ostatnio problemy z demkami. Tu jest parę dowodów: 1 https://streamable.com/4if9va - bardzo dziwne przejeżdżanie celownikiem na przeciwnika przez ścianke 2 https://streamable.com/ls6t2r - podniesienie celownika idealnie gdy przeciwnik peekuje 3 https://streamable.com/ro2ieu - rozglądanie się po ścianach 4 https://streamable.com/yp1e48 - bardzo szybki strzał z awp, mimo że widział go wcześniej nie był w stanie stwierdzić gdzie dokładnie on idzie a podejrzany oddaje perfekcyjny strzał z aż za bardzo szybką reakcją.( a i warto tu dodać że jak sie puści w zwolnionym tempie to podejrzany jeszcze obniża celownik idealnie na głowe gdy przeciwnik ma peeknąć) :) Tutaj decyzja zależy tylko i wyłącznie od ubteam, ja swoje powiedziałem. Każde wcelowanie się wygląda tak samo czyli wyczekanie przeciwnika i idealna reakcja. Niestety nie mam więcej clipów do pokazania. Miłej nocy/dnia Edited May 16, 2024 by nahh. -P-I-W-K-0- May 17, 2024 Decyzja do 48h. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted May 17, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted May 17, 2024 Demko nr 1- widział że enemy wyszedł z tego cona, dziwnie mu poszedł celownik za enemy ale wydaje się to przypadkiem, +/- z przewagą na clear Demko nr 2- Celownik idzie do góry gdy enemy ma peekować ale dla mnie to +/- Demko nr 3- Ewidentne spojrzenia przez ścianę. Dla mnie +b Demko nr 4- Tutaj zgadzam się z "nie był w stanie stwierdzić gdzie dokładnie on idzie" a mimo to wcelował się w gościa + szybka reakcja (nawet może zbyt szybka) +b Po demkach wiadomo że gracz raczej niezbyt doświadczony biorąc pod uwagę celowanie w podłogę podczas ruchu, movement, obijanie się o ściany. Niestety przez brak dźwięku na demkach nie mogę stwierdzić jednoznacznie werdyktu. Chciałbym aby ktoś z UBT również sprawdził te demka i napisał swoją opinię. @ Vanilla. @ LAN CIECHOCINEK 2K2 @ Bigaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted May 17, 2024 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted May 17, 2024 1. Ogólnie go widział ale na sam koniec celownik mu za modelem poleciał +/- 2. Poprawia celownik, ale też to jest częsta miejscówka do celowania +/- z przychylem na -b 3. Tutaj ciężko stwierdzić bo nie mamy xray, czy po modelach sobie jeździł czy po prostu sie bawił. 4. Na spowolnieniu widać jak chwile przed wychyleniem modelu poprawia idealnie celownik +b Vac najprawdopodbniej za wczorajszą grę, co może potwierdzić, że demko 2 i 3 nie są przypadkiem. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-P-I-W-K-0- Posted May 17, 2024 Sponsor Katowicz V.I.P Share Posted May 17, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts