Jump to content
Cyt47S

Odwołanie od bana - ❀✞๓єкאคค✞❀

Recommended Posts

Twój nick: ❀✞๓єкאคค✞❀

Data/Mapa: 16.05.2024

SteamID: 76561199447946356

Serwer (mod):  Mirage #2 Katujemy 145.239.17.248:27015                            

Opis sytuacji: Dostałem bana za wall hacka pomimo tego że nie wiem co zrobiłem. Wydaje mi się że administrator nahh dał mi bana ponieważ nie wiedział że gracz zabity przezemnie z AWP najpierw ukazał się mi w rogu ekranu po czym wychyliłem się i zabiłem go z AWP.ssban.thumb.png.05567f6f31d4f925dca22ec6e6096abd.png Chciałbym odwołać się od tej blokady ponieważ miło gra i spędza się czas na waszym serwerze wraz z kolegą. image.png?ex=6647435a&is=6645f1da&hm=e9f8e1b510e74472b7503d054d1b2cc6fb525300a1421b18b9da43a6f8a221f0&Chciałbym podkreślić też że jeżeli celowałem w ściane to jest to mój częsty odruch podczas rozgrywki w cs'a. Odruch taki otrzymałem stąd że gdy grałem na innych serwerach społecznościowych to zauważyłem że gracze też w taki sposób celują gdy się pytałem czemu tak robią to mówili że jest im wygodniej. Mi faktycznie też było wygodniej lecz jeżeli tak nie można to zaprzestane.

Z powagą ❀✞๓єкאคค✞❀

• Like 2
  • Haha 1

Witam witam, moim zdaniem prosta piłka. Podejrzany nie należy do jakichś mocny zawodników i tu się chyba nie musimy kłócić(widać po movemencie i ogólnie rozgrywce) Według mnie posiada on wallhacka, bardzo ciężko jest nam stwierdzić na dzień dzisiejszy kto go ma a kto nie, ponieważ nie posiadamy ani xraya dla admina ani nawet radaru (jak widać na clipach) oraz ostatnio problemy z demkami. Tu jest parę dowodów:
 1            https://streamable.com/4if9va    -  bardzo dziwne przejeżdżanie celownikiem na przeciwnika przez ścianke

2           https://streamable.com/ls6t2r    -   podniesienie celownika idealnie gdy przeciwnik peekuje
 3           https://streamable.com/ro2ieu    -  rozglądanie się po ścianach

4          https://streamable.com/yp1e48    -  bardzo szybki strzał z awp, mimo że widział go wcześniej nie był w stanie stwierdzić gdzie dokładnie on idzie a podejrzany oddaje perfekcyjny strzał z aż za bardzo szybką reakcją.( a i warto tu dodać że jak sie puści w zwolnionym tempie to podejrzany jeszcze obniża celownik idealnie na głowe gdy przeciwnik ma peeknąć) :)

Tutaj decyzja zależy tylko i wyłącznie od ubteam, ja swoje powiedziałem. Każde wcelowanie się wygląda tak samo czyli wyczekanie przeciwnika i idealna reakcja. Niestety nie mam więcej clipów do pokazania.

Miłej nocy/dnia :jasperfajeczka:

Edited by nahh.
-P-I-W-K-0-  

Decyzja do 48h.

• Like 2
  • I love it 1

Demko nr 1- widział że enemy wyszedł z tego cona, dziwnie mu poszedł celownik za enemy ale wydaje się to przypadkiem,  +/- z przewagą na clear

Demko nr 2- Celownik idzie do góry gdy enemy ma peekować ale dla mnie to +/-

Demko nr 3- Ewidentne spojrzenia przez ścianę. Dla mnie +b

Demko nr 4- Tutaj zgadzam się z "nie był w stanie stwierdzić gdzie dokładnie on idzie" a mimo to wcelował się w gościa + szybka reakcja (nawet może zbyt szybka) +b

Po demkach wiadomo że gracz raczej niezbyt doświadczony biorąc pod uwagę celowanie w podłogę podczas ruchu, movement, obijanie się o ściany.

Niestety przez brak dźwięku na demkach nie mogę stwierdzić jednoznacznie werdyktu.
Chciałbym aby ktoś z UBT również sprawdził te demka i napisał swoją opinię.

@  Vanilla.  @  LAN CIECHOCINEK 2K2  @  Bigaj  

• Like 2

1. Ogólnie go widział ale na sam koniec celownik mu za modelem poleciał +/-

2. Poprawia celownik, ale też to jest częsta miejscówka do celowania +/- z przychylem na -b

3. Tutaj ciężko stwierdzić bo nie mamy xray, czy po modelach sobie jeździł czy po prostu sie bawił.

4. Na spowolnieniu widać jak chwile przed wychyleniem modelu poprawia idealnie celownik +b

image.thumb.png.93e60e61c4d21b3b10f440a283f84c24.png

Vac najprawdopodbniej za wczorajszą grę, co może potwierdzić, że demko 2 i 3 nie są przypadkiem.

• Like 1
  • I love it 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.