karas(testosteron) Posted May 14, 2024 Share Posted May 14, 2024 Twój nick:karas(testosteron) Nick admina banującego: Fluffy D. Tail Data/Mapa: 14.05.2024 Steam ID: STEAM_0:0:457259698 Serwer (mod): 145.239.17.247:27015 Opis sytuacji: AB, gdzie aktywnego bana nie mam, co prawda to raz dostałem od niego bana na 24h za obrazę administracji nawet nie pamiętam kiedy to było ale już trochę czasu od tego incydentu minęło, tyle odemnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted May 14, 2024 V.I.P Share Posted May 14, 2024 Wiem, że nie wiedziałeś o poprzednim banie, dlaczego? Ban jest nałożony na SteamID&IP* - w takim przypadku osoby ze zmiennym IP nie wiedzą o blokadzie i jej nie mają, mogą grać na serwerach cały czas. Zostawienie permanentnego bana będzie nie fair, bo to nie jest błąd z Twojej strony. https://ab.katujemy.eu/ban_list.php?bid=913 W/w karę musisz przeczekać, a bana trwałego za aktywnego usunąłem. *Ban jest tylko i wyłącznie na IP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejmaN. Posted May 14, 2024 V.I.P Share Posted May 14, 2024 Odwołanie zostało odrzucone. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts