Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Nick:mooncap
Imię:Michał
Link do profilu Steam oraz SteamID:https://steamcommunity.com/profiles/76561199370185895/ ID Steam: 76561199370185895
Jakie jest Twoje doświadczenie?: W CSGO byłem administratorem na różnych serwerach, najdłuższy mój staż to ponad rok lecz niestety z powodu mojego braku chęci do gry zrezygnowałem, wróciłem i chciałbym się spróbować na nowo, nie przewiduje żadnych przerw.
Staż na serwerze: Na serwerze jestem już od dłuższego czasu i nie planuję nic zmieniać, ponieważ jest miła atmosfera i fajni ludzie mega przyjemnie sie gra.
Dlaczego chcesz zostać administratorem?:Głównie ze względu takiego, że mam nosa do osób które używają cheatów bardzo dużo razy było tak że zgłaszałem kogoś i po chwili dostawał bana, chciałbym też żeby było większe grono administatorów, ponieważ nie zawsze każdy może a ja jestem praktycznie cały czas obecny na serwerze. W tygodniu myślę, że na spokojnie mogę poświecić 2-3h, a na weekendy jestem dostępny praktycznie cały dzień chyba, że gdzieś wychodzę.
Kontakt: DC:misiux_juni0r/Steam/ew. Facebook i messanger 
Mutacja głosu (TAK/NIE):Tak
Skala znajomości obsługi admina (1/8):6 
Znajomość regulaminu serwera oraz regulaminu administratora (TAK/NIE):Tak 

Edytowane przez mooncap
  • Lubię to! 3
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Na tak
+ aktywność
+ doświadczenie
+  kultura
+  wiek 
Myślę, że jak najbardziej można dać Ci szanse

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Na TAK
+ aktywność
+ doświadczenie
+ wiek
Jestem za żeby dać Ci szanse :>

• Dzięki 1
Opublikowano

+ aktywność

+ doświadczenie w umiejętnościach oraz jako admin

+ wiek

+ bezkonfliktowy chłopak oraz duża aktywność na voicechat

jestem na tak

//// jedyne co należy wziąć pod uwagę to, że już nas trochę jest ale przyda nam się dodatkowy chłop ze względu na to, że 2 osoby będące w administracji są jak człowiek widmo,a jedna z nich bezużyteczna:jasperkekw:

• Dzięki 1
Opublikowano

Na TAK
+ doświadczenie
+ aktywność na serwerze
+wiek 
Myślę że księżyc przyda nam się w składzie.

• Dzięki 1
Opublikowano

Nie było mnie przez około 2 tygodnie, dlatego trudno mi stwierdzić czy Twoje zachowanie uległo poprawie. Pamiętam, że niektóre słowa, które padały od Ciebie były nie na miejscu, ale biorąc pod uwagę to, że grałeś teraz dość sporo i nie słyszałam w Twoją stronę żadnych skarg od innych jestem skłonna dać na TAKo7
+spoko aktywność
+chęć pomocy
+doświadczenie

-kultura, odzywki sprzed mojego urlopu

• Dzięki 1
  • Wow 1
Opublikowano (edytowane)

Ciężko mi się doczepić do jakiejś większej afery z twoim udziałem o ile taka miała w ogóle miejsce. 
+ Wiek

+ Doświadczenie 

+ Aktywność 

Sugerując się odpowiedziami reszty zespołu jestem za okresem próbnym 🫡

Jestem na TAK

Edytowane przez noWAYson
Lekki błąd
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.