Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: drmz

Imię: Adrian

Staż na serwerze: 2 dni

Doświadczenie: Dosyć duże. W 1.6 gram od ósmego roku życia, i poznałem dosyć dobrze tą gre, jako admin około 6 lat z hakiem.

Znajomość AMX [0/8]: 6.5

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Na tej serwerowni byłem adminem na serwerach COD301 oraz FFA, lecz z powodów osobistych byłem zmuszony do poddania się na pewnien okres czasu, by wrócić z podwójną siłą.  :P 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Minimalnie to z dwie godziny, oraz zależne od dnia. W środy trochę krócej ale te dwie godzinki będą na sto.

Dlaczego Ty?: Uważam, że jestem dosyć zaufanym graczem na serwerowni katujemy, byłem tu na starych śmieciach jako bywalec. Dosyć dużo czasu poświęcałem na grę na serwerach FFA i COD301. Uważam że wychodziło mi to bardzo dobrze, ponieważ przez około ~2/3 miesiące nie było na mnie żadnych zażaleń, a jeżeli były, to były one rozpatrywane pokojowo. Byłem w gronie UBTeam, gdzie też dobrze się sprawowałem, lecz jak we wcześniejszym punkcie wspomniałem, nie mogłem sprawować tej funkcji zbyt długo(około miesiąca, żadnych zażaleń). Jestem człowiekiem z poczuciem humoru, toleruję używanie wulgaryzmów, a nadużywanie cierpliwości i używanie ww. słów jako przecinek jest karane upomnieniem a potem działaniem. Mam poczucie humoru oraz powagi, także rozpoznaję sytuacje sarkastyczne oraz takie bardziej poważne, które wymagają ogarnięcia sytuacji.

Co do serwera JB: potrafię rozpoznać grę słowną i wyłapać z niej najważniejsze elementy, które pozwolą mi ogarnąć czy ct popełnia błąd czy nie. Jako iż HLTV nie nagrywa rozmów, ciężko to udowodnić, staram się jak moge :)

Kontakt: steam, gg

SID: Mam steam i można się ze mną komunikować przez to, lecz preferowałbym granie na ns, z powodu iż gdy mam zamiar coś powiedzieć przez cs'a(na steam) to zacina mi grę na około 3 sekundy, co prowadzi do niechęci do gry :)

Akceptujesz regulamin admina?: Tak

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Sorry za długiego posta, tu macie zdjęcie ziemniaka

potatoes-whitelong.jpg

Opublikowano

Na Tak

+Ogarnia

+Wiek

+Spoko typek

+Da sie pograć

+Kolega pokazał dowodzik, że posiada platforme steam cs 1.6 (nawet GO) Chyba dziś o tym problemie do mnie pisałeś.

A więc jak najbardziej na TAK !

Opublikowano

Jestem na nie:

- aktywność na serwerze

- daj się poznać

- jeśli nie grasz na steam to nie grasz w cale jako admin

wiem że wymogiem jest steam, ale tak jak mówie - ta wada przeszkadza mi w graniu na jailbreaku a do tego jest wymagany mikrofon. bylem dlugo tutaj w administracji i ludzie mnie znają oraz wiedzą ze ogarniam serwer :) na steamie mam ponad 1600h. Możesz sprawdzic mój profil - http://steamcommunity.com/id/SURFinTearS

Ps. Jeżeli ktoś wie jak naprawić tę wadę - prosze o rady w pm :)

Ps2. Wiem że nie powinno sie odpowiadać na własne posty, ale chciałem wyjaśnić dogłębnie sytuacje :)

Opublikowano

Napraw ten steam, bo to podstawa, jak naprawisz jestem na Tak, lecz teraz daję Nie

-steam

+ładne podanie

+wiek

+amx

Opublikowano

Jestem na Nie ponieważ tak jak drugi kolega to że masz team to nic nie znaczy ty masz na nim grać ! A tak wo gule to a cb dopiero pierwszy raz wczoraj widziałem nwm może grałeś tedy kiedy ja nie ale ja cb pierwszy raz widziałem wczoraj, jeszcze innym powodem jest aktywność na forum i taki że wczoraj coś ci się nie spodobało i zacząłeś mnie wyzywać, lecz zdążyłeś się w porę ogarnąć.

Opublikowano

Ja ciebie wyzywalem? Kiedy powiedz mi to

Nie wypowiadaj się w swoim podaniu.

Jestem na Neutral :

- Steam

- Nie znam cię 

- Aktywność na serwerze ( 305 minut )

+ Wiek

+ Amx

Opublikowano

Jestem na TAK !

+Brak adminów ..

+Ogarnięty

+Da się dogadać

+Wiek

+Stali gracze go znają ;)

Opublikowano

jestem na NIE ponieważ:

- wypowiada się w swoim podaniu

- steam

- aktywność na serwerze

+ wiek

+ ładnie napisałeś podanie estetycznie :)

• Legenda
Opublikowano

Neutral.

- Wypowiadanie się w swoim podaniu ( dostałeś za to warna ) to Cię u mnie skreśla.

- Steam

- Aktywność na serwerze

+ wiek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.